Yeminliyim Sevdânâ ♣️

11.4K 428 17
                                    


♠️♠️

Çocuk gibi eğlenip yorulunca ya kadar salıncakta sallanırken Vedat tarafından yorulduğumu görünce durmuş banka geçip oturmuştuk .

Başımı omuzuna yaslayarak derin bir nefes alırken mayışan gözlerim kapanmıştı . ' Uykun  geldi tabi . '

Gözlerim kapalı gülerken sözlerine yanıt verdim inanmayacagini bilmeme rağmen . ' Hepsi senin yüzünden oldu . ' Başını başımın üstüne yaslarken gülmeye başladı tıpkı benim gibi . ' Haklısın benim yüzümden . '.

Elimi karnınin üzerine atarak uyku moduna gelirken elimi tutarak öptü . ' Hadi kalk eve gidelim evde uyursun . ' Ses çıkarmadan başımı sallayarak sözlerini onayladım .

Ağır ağır kolunun altında yürürken zaten yakın olan ev iki çabucak eve varmıştık . Çıkacağım merdivenlere derin bir nefes alarak bakarken kapıyı kapatıp yanıma gelen Vedat bana baktıktan sonra merdivenlere baktı .

' Çok mu fazla basamak var sence . ' Başını olumsuz anlamda sallayarak yüzüme döndü . ' Yoo . '

Yüzüne derin bir nefes alarak bakarken başımı salladım ağır ağır . Ardından adım atacağım sıra karnimdan tutarak durmami sağladı .

' Yoruldun sen . ' Eğilerek beni kucağına alırken gülerek gözlerime baktı . ' Daha da yorulma . '

Mutlulukta kollarımı boynuna dolarken başımı başına yasladım . ' Evet çok yoruldum . ' Gözlerimi kapatarak odaya varmayı bekledim .

Bir kaç saniye sonra kapı açılma sesiyle gözlerim hafif açılırken yatağa uzandiran Vedat ile gözlerimi tam açtım . ' Uyu sen biraz . '

Yanımda ilk defa onun varlığını isterken yüzümü yan çevirerek utanarak sözlerimi ifade ettim . ' Sen de yoruldun . ' Titreyen sesim ile gözlerimi sıkıca kapatırken yanıma uzanmasiyla gözlerimi araladım .

Elini saçıma dokundurdugunu hissetmem ile hafifçe duraksarken gözlerimi dolaba kaldırıp bakındım . ' Ben de yoruldum evet . ' Elini saçımdan indirip omuzumun üzerine koyarak sıvazladı .

İçimde ki hise engel olamayarak yavaşça kıpırdanarak gözlerine döndüm .

Şayet ne utanıyordum ne de utanmamın beni yönetmesine izin veriyordum .

Yüzlerimiz arasında bir metrelik mesefa bırakacak şekilde yaklaştıktan sonra elimi yanağının üzerine koydum .

Bu süre zarfında sadece gözlerime bakarak ne yapmaya çalıştığıma bile bakmamıştı . Aşkla bakan gözlerini bile kırpmadan yüzüme bakarken yavaşça yaklaşarak öpmeye başladım .

Hızlıca öpüp çekilirken başımı göğsüne yaslayıp kaçtım yüzünden . Ses çıkarmadan elini belime dolayarak başını eğip saçlarımdan öptü . Ve geri çekilerek sıkıca sarıldı .

' Bu da bişey Dila . ' Elleri saçlarımın üzerinde ağır ağır gezinirken kendi kendine konuşuyor gibiydi . ' Bunu da görmek bir mucize benim için inanki . '

Gözlerimi kapatarak sözlerini dinlerken bir kaç saniye sonra elinin hareketinin durduğunu hissettim . ' Sen uyu ben yemek hazırlayayım . '

Yavaşça yanımdan kalkarken gözlerimle gözlerine baktım sadece . Hafifce doğruluktan sonra gözlerim hala üzerindeyken neredeyse ağlayacaktım utanmasaydım eğer .

Masum bakışlarıma şefkati ile baktıktan sonra eğilerek saçımdan öpüp gülümseyerek odadan çıktı .

Dolan gözlerimi agirca kapıdan çektikten sonra yattığı yere bakarken başımı onun basının koyduğu yere koydum .

GULNİŞÂN ( TAMAMLANDI ) Where stories live. Discover now