~3~

1.1K 69 2
                                    

Atunci eram foarte emoționat așa ca am ieșit afara sa ma calmez.
După ceva timp m-am uitat in spate și m-am speriat când am văzut ca acea persoana se uita la mine și îi curgea o lacrima pe obraz. Părea și trist și fericit. El se îndrepta spre baie și eu după el. Am vrut sa știu din ce cazuza plânge.

-Ești ok?

- Nu ! Nu sunt!De ce nu mi-ai spus?

- Ce sa îți spun? Eram confuz și nu înțelegeam la ce se referă.

- De ce m-ai lăsat singur? Cum ai putut sa faci așa ceva ?

Eram foarte confuz și nu înțelegeam ce i-am făcut. Ne-am întâlnit doar de 2 ori și nu îmi amintesc sa îi fi făcut ceva rău.
Ma gândeam ce sa îi spun când liniștea a fost spulberată de Namjoon.

- Taehyung de ce plângi?

-cum îndrăznește sa între in viața mea ? Dupa ce a plecat viața mea nu mai avea sens...Mi-ai distrus viața...

Îl văd cum iese cu Namjoon. Nu înțelegeam ce tocmai s-a întâmplat. De ce zicea lucrurile alea despre mine ? Nu i-am făcut absolut nimic. Și nu înțeleg nici de ce plângea.

Pe tot parcursul "sărbătoririi" Taehyung s-a împrietenit cu Namjoon și eu tot nu am înțeles ce am făcut. Se mai întâmpla sa mai facem contact vizual și in acele momente îmi aminteam câte o imagine care apărea decât o singura secunda iar apoi dispărea definitiv.
Era ca și cum as fi avut o alta viața înainte...
Eram prea îngândurat așa ca m-am dus sa iau ceva de băut ca sa scap de gânduri.
Timpul a trecut și de la un pahar am trecut la doua și de la doua la o sticla.
Majoritatea au plecat. Au mai rămas decât: Namjoon, jin, Yoongi, hoseok, Jimin și Taehyung care încă se distra cu Namjoon. Jin părea foarte gelos....probabil pentru ca cineva stătea prea mult cu iubitul lui. Hoseok și Yoongi dansau și Jimin dormea.
In scurt timp au plecat Yoongi, hoseok și Jimin.
  - S-a făcut cam târziu. Noi trebuie neaparat sa ajungem la o întâlnire importantă. Poti te rog sa îl duci tu pe Jungkook acasă? Namjoon nu și-a dat seama ca trebuia sa ma aibă grija și de Iepurașul lor și deja erau cam întârziați așa ca s-a gândit ca l-ar putea duce Taehyung, poate s-ar cunoaște și ei mai bine ;)

𝖥𝗈𝗋𝗀𝗈𝗍𝗍𝖾𝗇 𝗉𝖺𝗌𝗍| 𝕥𝕒𝕖𝕜𝕠𝕠𝕜 [FINALIZATA]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant