~12~

653 45 4
                                    

-Taehyung asta chiar s-a întâmplat.

Lacrimile mele au început sa cada neincetinit pe fata. Ma uram ca l-am lăsat sa plece. De ce trebuia asta sa se întâmple? Ce am făcut ca sa merit asta? Nimic. Pentru ca doar mie mi se întâmpla toate lucrurile oribile. Trebuia sa fiu eu in locul lui...măcar mie nu îmi ducea nimeni dorul. Pe moment nu am realizat ce fac, am alergat și m-am aruncat. Măcar așa puteam sa îl văd pe Jungkook din nou.

3

2

1

-Nj: TAEHYUNG! TREZEȘTE-TE O DATA!

M-am trezit brusc și am văzut 5 băieți care stăteau lângă mine. Nu vedeam decât alb și o lumina foarte puternica care îmi bătea in ochi. Mi-am acoperit ochii cu mana ca sa îi pot vedea. Eram pe un pat și era foarte ciudat.

-Ce s-a întâmplat? Am ajuns in rai?

-Sg: nu tampitule! Nu e rai! Ai leșinat.

- Unde e Jungkook?

-Jin: poliția l-a găsit intr-o alta țara. Mâine mergem după el, dar eu l-as fi lăsat acolo.

-Jh: aish! Nu mai fi așa rău!

-Hai sa mergem acasă. Sunt obosit.
Apropo când am leșinat?

- Jm: pai te-am găsit pe jos lângă un ghiozdan plin cu haine.

A venit o asistenta care i-a dat afara pe prietenii mei și m-a deconectat de la toate aparatele acelea. M-am gândit mai bine la ce a spus Jimin și cred ca am leșinat când miroseam cămașă lui Jungkook. Probabil am leșinat și pentru ca azi nu am mâncat nimic....nici ieri. Ar trebui sa fiu mai atent cu mine dacă nu as vrea sa mor. M-am îmbrăcat, mi-am luat lucrurile și ma pregăteam sa ies afara, dar dintr-o data mi-a venit s ma uit in oglinda. Hainele îmi erau mult mai largi ca înainte. Mi se vedeau foarte rău oasele și eram mereu slăbit. Eram sub greutatea minima. Mi-am adunat toate gândurile și am ieșit pe usa. Am mers împreuna cu prietenii mei prin oraș. Am fost la restaurant și am mâncat foarte mult și urat pentru ca îmi era foame. Toată lumea de acolo se uita la mine încercând sa nu râdă. Eu zambeam și apoi zâmbeau și ei. Am mers acasă și m-am pus in pat. Era atât de confortabil și ușor am închis ochii și am adormit.
O alarma insuportabila m-a trezit din somult meu dulce. Trebuia sa mergem la aeroport. Mi-am amintit ca azi îl văd pe Jungkook așa ca m-am ridicat foarte repede, m-am îmbrăcat și am comandat un taxi. Nu a durat prea mult și deja am ajuns la casa lui Namjoon-hyung~

-Buna băieți!

-Jin: ce e cu fericirea asta pe tine? Și de ce nu ti-e somn? E 4 dimineata!

-M-am trezit cu buna dispoziție!

-Jh: minte! E așa pentru ca o sa îl vadă pe Jungkook
-Jm: Ba nu minte. E pur și implu fericit ;)

Jimin mereu a fost prietenul tău bun și stie absolut tot. Chiar și situația cu Jungkook.  Pana și visul ăla ciudat. Stie absolut tot.

𝖥𝗈𝗋𝗀𝗈𝗍𝗍𝖾𝗇 𝗉𝖺𝗌𝗍| 𝕥𝕒𝕖𝕜𝕠𝕠𝕜 [FINALIZATA]Where stories live. Discover now