~15~ [FINALUL]

824 56 2
                                    

Următoarea dimineata m-am trezit foarte fericit. In timp ce faceam micul-dejun Jungkook a venit și mi-a dat o îmbrățișare de la spate. Unul dintre cele mai bune sentimente pe care le-am trăit.

-buna dimineata kook!

- neața taetae! Ai dormit bine?

- foarte bine. Probabil pentru ca m-ai îmbrățișat toată noaptea.

- micul meu ursuleț trebuie protejat.

-awww. Te iubesc!

- și eu te iubesc Tae!

* 3 ani mai târziu *

Eu împreuna cu cei 6 băieți ne-am luat o vacanta la munte. Nu aveam somn. Eram cam suparat pentru ca Namjoon și Jin erau căsătoriți și urmau sa aibă un copil, la fel și Hoseok și Yoongi, iar Jimin....ei bine Jimin nu a găsit pe cineva....încă. Sunt sigur ca va găsi o persoana la fel de frumoasa, talentata și minunata ca el. Ei bine eu și Jungkook nu suntem încă căsătoriți. Nici despre copii nu am vorbit vreodata. Îmi doresc. Îmi doresc un copil care sa îmi lumineze ziua cu vorbele lui drăguțe. Îmi doresc sa îl cresc, sa văd cum creste, cum e la scoala și cum se îndrăgostește la rândul lui și are copii. Îmi doresc sa am copii cu el, cu Jungkook, cum mi-am dorit mereu.
Încă ma iubește și eu încă îl iubesc, dar de 2 ani nu se mai întâmpla nimic.
In timp m-am pierdut in gânduri și m-am trezit de dimineata puțin amortit.
Mai era o zi și plecam acasă. Am și uitat cum am adormit.
Băieții au decis ca vor sa petreacă ziua in pădure, dar eu am rămas in cabana cu Jimin și Yoongi. Toți trei nu aveam chef de nimic.
-2 ore mai târziu-
Am încercat vreo 20 de creme și măști pentru fata. Chiar așa rău ne-am plictisit. Pana la urma le-am lăsat și am decis doar sa vorbim.

-Azi e o zi specială!

-Sg: pai?

-Jm: nu știi? Azi Jungkook și Taehyung împlinesc 3 ani de când sunt împreuna.

Cum Jimin era cel mai bun prieten al meu stia cam aproape orice. Câteodată știa mai bine decât mine lucruri despre mine. Ceea ce ma făcea puțin cam confuz.

In timp ce vorbeam cu Yoongi și Jimin băieții s-au întors și deja apunea soarele. Nici nu mi-am dat seama ca Jin a stat in cabana lui toată ziua. Am ieșit totu Fericiți din cabana și ne-am pus lângă "focul de tabăra" și am început sa vorbim.
Am aflat ca Namjoon a dat cu capul intr-o creanga de copac și i-a căzut o veverița in cap. Toți râdeam in hohote inafara de Namjoon. El era serios și suparat.
Dintr-o data Jungkook îmi face semn sa vin după el. Am ajuns undeva la marginea unei stânci. Mi-am lăsat picioarele in jos și priveam cu frica in jos. Era numai ceata și soarele care colora cerul.
Jungkook ma ajuta sa ma ridic și după îl vedeam puțin agitat.

-s-a întâmplat ceva?

-nu....doar ca... eu...um...vreau sa îți....spun ceva.

-Ok, ascult

-Tae, e important

-Sunt atent

-Eu de mult am vrut sa îți spun ca te iubesc mult și...nu cred ca as putea trai fără tine....acești 3 ani au fost cei mai frumoși ani din viața mea....și ești persoana perfecta pentru mine și ma simt atât de bine ca am putut sa am pe cineva ca tine, care îmi face viața mai frumoasa și care îmi luminează diminețile cu zâmbetul lui. Te iubesc mult și ma gândeam....

Îl vezi cum se lasă ușor in genunchi și ....nu, nu cred ca se întâmpla asta.

-Kim Taehyung, vrei sa te căsătorești cu mine?

- Da! Am spus in timp ce o lacrima îmi aluneca obosita pe obraz.
-te iubesc!

-și eu!

(Sfârșit)

🎉 You've finished reading 𝖥𝗈𝗋𝗀𝗈𝗍𝗍𝖾𝗇 𝗉𝖺𝗌𝗍| 𝕥𝕒𝕖𝕜𝕠𝕠𝕜 [FINALIZATA] 🎉
𝖥𝗈𝗋𝗀𝗈𝗍𝗍𝖾𝗇 𝗉𝖺𝗌𝗍| 𝕥𝕒𝕖𝕜𝕠𝕠𝕜 [FINALIZATA]Where stories live. Discover now