~11~

694 48 4
                                    

După acea zi nu m-am mai întâlnit cu Jungkook. A dispărut de 2 săptămâni. Poliția l-a dat dispărut. A lăsat un bilet care zicea ca are nevoie de o pauza de la viața. Mai scria și sa nu arat cuiva biletul, sa îl păstrez doar pentru mine, dar eu eram foarte îngrijorat și l-am arătat.

***

Zilele treceau și Jungkook nu apărea. Îi duc dorul din ce in ce mai mult. Aproape am intrat in depresie. Nu vorbesc cu nimeni. Stau izolat in casa și nu pot sa văd oameni. Singurul pe care vreau sa îl văd e Jungkook îmi lipsește atât de mult. Îl vreau înapoi, dar nu înțeleg cum pleacă și nu pot sa ma supăr pe el. E o chestie....parca am fii Suflete pereche.
BINGO!
Sufletele pereche își pot găsi partenerul și pot simți unde este.
Dintr-o data m-am ridicat și am căutat telefonul. Trebuia sa îi fac o vizita bunicii mele.
Ai luat laptopul și ai căutat cel mai rapid zbor spre Busan.
Mi-am făcut un ceai și am mai stat pe telefon pana la 15.
Mi-am băgat repede câteva haine in ghiozdan și am băgat și cămașă lui Jungkook uitata la mine. Chiar dacă am spălat-o încă avea mirosul lui. Îmi e dor sa îi simt mirosul.
Mi-am luat un taxi și am ajuns la aeroport.
Pe drum m-a luat somnul instant. Am visat ca ceva rău se întâmpla, dar nu știu ce. Când am ajuns îmi era puțin rău și ma simteam ciudat...ma simteam in pericol.
De la aeroport am vrut sa merg pe jos acasă pentru ca oricum nu era foarte departe.
Când am trecut pe lângă un bloc abandonat m-am uitat in din greșeală in sus și am văzut o fața familiara. Am luat-o la fuga spre acel loc. Începeam sa Gâfâi și scările erau de neterminat. Parca nu se mai terminau. Cât timp le urcam simțieam cum viața mea se scurge. Deja ma durea capul și eram amețit. Erau prea multe scări și corpul meu mai avea puțin și ceda. Când in sfârșit am ajuns am văzut pe cineva care era gata sa se arunce de acolo. Imediat am alergat și am aruncat-o in spate.

-Hyuna! Ce e cu tine? De ce faci asta?

-Taehyung nu mai pot sa trăiesc așa...

- Ce s-a întâmplat?  De ce ai ajuns așa?

-Nu mai pot sa trăiesc așa... fără Jungkook.

-Ce vrei sa spui?

-Taehyung, Jungkook a murit acum 2 zile. Fix aici.

-Ce?  N-nu poate fii real. T-tu ma m-minti!

𝖥𝗈𝗋𝗀𝗈𝗍𝗍𝖾𝗇 𝗉𝖺𝗌𝗍| 𝕥𝕒𝕖𝕜𝕠𝕠𝕜 [FINALIZATA]Where stories live. Discover now