19.Bölüm AŞK ŞEHRİ!

695 28 2
                                    

Selam canımlar :) Voteler yorumlar yerlerde ama olsun, gerçekten hiç önemli değil, hem de hiç. Enerjim tam yerinde! Musmutluyum! Herşeye rağmen. Size de musmutlu günler diliyoruum! İyi okumalaaar!

 Havaalanından uzaklaşırken arabanın arka koltuğunda oturuyoruz Kerem'le. Elimi ellerinin arasına alıp saçlarımı öpüyor. Pencereden dışarıyı seyrediyorum. Paris'in şık kafeleri, ilginç mağazaları ve kendine has modası gözlerimin ışıldamasını sağlıyor.

Karavanı, kiraladığımız yerden gelip alıyoruz ve havaların ısınmasını fırsat bilerek kumsala çekiyoruz. Ardından giyinmeye başlıyoruz. Uzun balık model kırmızı elbisemi giyip sallantılı küpelerimi takıyorum ve saçımıda aşağıdan topuz yapıyorum. Kerem de takım elbisesini kırmızı kravatıyla tamamlıyor. Koluna giriyorum. Ve eyfel kulesine karşı şık bir restorantta alıyoruz soluğu.

Yemeklerimizi yerken klasik müzik doluyor kulağımıza. Bu anın raf ömrünü merak etmiyor değil insan. Aşkla bana bakan iki çift göz yakalıyorum. Elimi kaldırıp nazikçe öpüyor. Tüylerimi ürperten bir mutluluk!

Kerem: Seni çok seviyorum!

Zeynep: Sonsuz kadar seviyorum!

Seviyorum dersin, ya kısmetin olur ya imtihanın.

-Şems Tebrizi.

Kerem benim hem kısmetim hem imtihanım bence, umarım tam not alırım!

...

Yemekten sonra kumsala kadar yürümeyi tercih ediyoruz. Eyfel kulesinin önünden geçerken fotoğraf  makinemle bir kaç fotoğraf çekiyorum. Ve Kerem'le birlikte bir kaç fotoraf daha çekiliyoruz.

Sol tarafımızda keman çalan küçük bir çocuğa para veriyor Kerem. Çocuk yanındaki kocaman radyodan bir şarkı açıp kemanıyla eşlik etmeye başlıyor.

Kerem: Bu dansı bana lütfeder misiniz hanımefendi?

Küçük bir kahkaha atıyorum.

Zeynep: Elbette!

Eyfelin altında dans ediyoruz, gözlerimize bakıyoruz. Gülümsememe engel olamıyorum. Etraftan bizi izleyenler, hayranlıkla bakıyor, bazıları elleriyle ritim tutarken bazılarıda bize uyarak dans etmeye başlıyor.

Sen tanrıdan hediyesin, baharlısın şenliklisin. Bazen eser savurur. Bazen yanar kavurur. Bi içim su çok kadehsin. Sen gülünce bizim için. Hep gülümse için için. Hayata renk verenlerden bizi güzel sevenlerden, bizim için önemlisin!

Kerem: Gözlerinde kaybolmuşum..

Zeynep: Zaman durmuş mest olmuşum..

Kerem: Zaten başım dönüyor seni fazla kaçırmışım dudağından çok içmişim!

Ritmimizi hızlandırıp dans ediyoruz.

Tencere kapak misaliyiz bu hayatta sen başla ben tamamlarım ardına bakma. AŞK ŞEHRİNE GELDİK ARTIK BİZ BU DURAKTA. Yalnız bırakma ne olursun. Parti sen gülünce başlasın!

Kerem: Sen canımdan içerisin!

Zeynep: Can yoldaşım, kaderimsiin!

 Kerem: Sen en güzel haberimsin.

Zeynep: Sana düşkünüm bilirsin.

ZeyKer: Herşey yalan sen gerçeksin!

Dertli başımın tacısın ruhumun ihtiyacısın, ciğerimin köşesi, yüreğimin neşesi, bahçemin can ağacısın!

SEN BANA AŞIKSINNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ