37. Kapitola

2.5K 246 73
                                    

„Fajn, tak já už bych šel spát," řekl Yoongi už po třetím filmu. Jungkook si zívl a přikývl.

„Já celkem taky..." zamumlal tiše Jungkook a Jimin si povzdechl.

„Vy nemáte vůbec výdrž," vydechl znuděně a Taehyung se zasmál.

„By ses divil," mrkl na něj a Jungkook se zamračil. Více se na Taehyunga natiskl a Jimin se mu zasmál.

„Nežárli."

„Nežárlím," prskl na něj a vypnul televizi.

„Takže já už jdu spát, dobrou," řekl Yoongi a lehl si na matraci. Vedle něj si ihned lehl Hoseok a Jimin kousek od nich. Jin si zabral jeden celý gauč a Jungkook s Taehyungem zůstali na tom větším gauči.

Asi po půlhodině, co už všichni leželi, tak většina z nich už spala. Kromě Jungkooka a Taehyunga.

„Spíš?" zašeptal Taehyung Jungkookovi do ucha a ten zakroutil hlavou. Jungkook byl k němu otočený zády.

Taehyung si ho k sobě přitáhl blíže a políbil ho na krk. 

„Taehyungu," zašeptal Jungkook a skousl si ret. Taehyung se usmál a políbil ho znovu na krk. Polibky mu pokládal, kam jen mohl. Zapřel se loktem vedle něj a naklonil se k jeho rtům. Jungkook ho políbil a když cítil, jak mu Taehyung jemně hladí podbřišek, tak tiše vzdychl. 

Rukou opatrně vjel pod tepláky a přejel mu po přirození skrz látku boxerek. 

„Tae, nech-" Jungkook do nedořekl, když ho Taehyung jemně zmáčkl. Tiše vzdychl do polibku a prohnul se v zádech. Tím se natiskl zadkem na Taehyungův rozkrok a zjistil, že je Taehyung vzrušený.

Jungkook frustrovaně zavrčel, odtáhl se z polibku a posadil se. Sedl si Taehyungovi na klín a Taehyung se položil na záda. Chytil Jungkooka za boky a když se Jungkook opatrně zhoupl, tak zavřel oči. 

„Chci tě," vzdychl mu Jungkook tiše do ucha a Taehyung za sebe vydal tichý vzdech. Jungkook se cítil jako omámený. Když o to přišel a pocítil tu slast, tak už nechtěl nic jiného. Potřeboval tu slast cítit častěji a tak nedokázal kontrolovat své hormony. Zhoupl se ještě jednou... dvakrát... 

„Kurva, baby," vzdychl Taehyung, když cítil, jak se na něm Jungkook kroutí. Jungkook se sklonil k Taehyungovi a políbil ho na ucho.

„Daddy," zašeptal Jungkook do Taehyungova ucha. Taehyung se ihned ošil a vzdychl. 

„Neprovokuj mě... všichni spí," zašeptal Taehyung a Jungkook si skousl ret. 

„O to větší vzrušení..." zamumlal a Taehyung se ušklíbl. 

„Jenže víš moc dobře, že na tebe nebudu moc hodný. Dokážeš být potichu?" zeptal se Taehyung a Jungkook si skousl ret. Zakroutil hlavou a Taehyung se zasmál. „Půjdeme do tvého pokoje.

Jungkook chtěl přikývnout, ale zničehonic viděl, jak se Yoongi posadil. Jungkook ihned slezl z Taehyunga a lehl si na bok. 

„Jungkooku? Pořád nespíš?" zeptal se rozespale Yoongi a Jungkook zakroutil hlavou.

„N-nemůžu usnout," zamumlal Jungkook, když cítil, jak mu Taehyung zajel pod boxerky a hladí ho na zadku. 

„Chceš udělat něco k pití nebo tak?" zeptal se ochotně.

„N-ne, děkuju," odpověděl mu Jungkook roztřeseně, protože cítil, jak do něj zajíždí jeden Taehyungův prst. 

„Fajn..." 

Yoongi si opět lehl a začal usínat. Jungkook se nemohl ani hnout, protože cítil, jak do něj Taehyung přiráží tentokrát už dvěma prsty. 

„A-ahh, T-taehyungu," vzdychl Jungkook a otočil se čelem k Taehyungovi. Zabořil hlavu do jeho hrudi a snažil se být potichu, zatímco ho Taehyung bezostyšně dělal. 

Taehyung ho začal jemně líbat na krku. Jungkook se zakousl do své ruky, aby ze sebe nevydal až moc hlasitý zvuk, ale stejně hlasitě vzdychl. Taehyung se nad tím pousmál a přirazil do něj tak hluboko, že podráždil jeh prostatu.

„A-ahh," vyšlo z Jungkooka hlasitě a Taehyung si skousl ret. 

„Tiše," zašeptal a začal přirážet na mladšího prostatu. Jungkook roztřesenou rukou sjel do Taehyungových boxerek a začal mu přejíždět po přirození. Taehyung si skousl ret, když cítil, jak mu Jungkook začal honit a ještě k tomu mu tiše vzdychá do ucha.

Taehyung zrychlil a tím i Jungkook. Jungkook se udělal do svých boxerek s hlasitým zavzdycháním. Taehyung se ihned trošku přesunul výš, aby byl Jungkookův obličej co nejblíže k jeho rozkroku. Jungkook po pár vteřinách rozdýchávání svého orgasmu sundal Taehyungovi boxerky po kolena a vzal si jeho přirození do úst. 

Taehyung hrdelně zavzdychal a chytil Jungkookovy vlasy do ruky. Začal mu mírně přirážet do úst a Jungkook mu zarýval nehty do stehen. Jungkook svým jazykem co nejvíce kmital přes Taehyungovu špičku a tím mu přidával na slasti. Taehyung ale přírazy udělal hrubějšími a tak se místností ozývaly různé zvuky. Jungkook se snažil zklidnit svůj dávicí reflex, jelikož mu Taehyung přirážel až moc hluboko. 

S utlumeným vzdechem se Taehyung udělal Jungkookovi do úst a ten to spolkl. Taehyung si ihned nasadil boxerky a vrátil se do minulé pozice. Jungkook se na něj natiskl a přehodil přes ně deku.

„Dobrou noc," zašeptal Taehyung a políbil Jungkooka na rty. Ten se usmál a zhluboka vydechl.

„Dobrou noc..."

----

Dobrou noc <33

BTW. STORYTIME :)

Dnes to byl tedy otřes den, ale něco přeci jen good. C::::

Stala se mi strašně klišé věc, která je v hodně fanfikcích. Vycházela jsem na brigádě ze ženských koupelen a because of coronavirus, tak musíme utírat pořád kliky. Tak jsem šla utřít kliku i na pánských, pohoda. Když jsem ale odcházela, tak jsem uklouzla a nějakej HOT cápek mě zachytil a řekl: „Dobrý den a opatrně." 

panebože, co se to děje. :'''''''''') Proč mám takové štěstí na hot týpky. K tomu pokaždé jsou bez trička :'')

No. Ještě jednou - dobrou noc a sladké sny <3 Přeji i krásné zítřejší ráno, které snad začne vaším krásným úsměvem <3 *posílá lásku*


Impression - Vkook/Taekook [k.th x j.jk]Where stories live. Discover now