° (2) OKUL °

349 88 3
                                    

*Birkaç dakika sonra*
Lucas okuluna girer, herşey çok güzel giderken son ders de uyumaya başlar . Sınıfta birkaç dakika sonra rüya görmeye başlar. Birden okulun içi kap karanlık olmaya başlar . Arkadaşlarıyla okul çıkışı beraber gitmeyi , takılmayı planlarken okulun çıkışına doğru yönelir ve birden okulun tüm çıkış kapıları kilitlenir . Çıkamazlar lucas telaşlanır ve arkasını döner , etrafında hiç kimse kalmamıştır sadece 3 arkadaş kalmışlardır ve içerisi birden kap karanlık olmuştur.
Telefonun ışığını açar ve ilerideki ışığa doğru yürümeye başlarlar , o tarafta da öğretmenler odası bulunmaktadır . Ufak ufak adımlarla tedirgin bir şekilde öğretmenler odasına yürümeye devam eder , ardından kapının önüne gelirler ve bir öğretmenin bir öğrenciye bağırma sesini duyarlar ; öğretmenler odasının kapısını yavaşça ufak bir aralıkta açar ve bi bayan hocanın bir çocuğa kızdığını görmeye başlar . Lucas o sırada telefonunu yere düşürür , eğilip almaya yönelir aldıktan hemen sonra kafasını kapıdan içeriye bakmak için gene uzatır fakat sesler yoktur kimse yoktur ! iyice tedirgin olmaya başlar lucas , kapıyı hocası birden açar ve lucasa sıra sana da gelicek gel buraya diye bağırır , o sırada da lucas ve arkadaşları ayrı yerlere koşmaya başlar . Erkekler tuvaletine girip kendisini kilitler , kapıya vurma sesleri gelir, 1.2 dakika boyunca devam eder ; ardından bir sessizlik olur lucas iyice korkmaya başlar ve tuvaletten çıkar ardından klozetin birinden çat çat çat diye sesler gelir . Lucas bakmak için geriye dönerek , korkak ve ufak adımlarla yürür. Bir bakarki klozette kan ; yerdede bir kız çocuğu ölü haldeymiş , birden yerden kalkar ve herşey senin suçun beni kurtarabilirdin diyerek lucasa bağırır , ardından ayağa kalkar ve lucasa saldırmaya başlar . Kan kusar üstüne ve boğuşma sırasında lucas kızı fırlatıp kaçmaya başlar müdürün odasına doğru , üstünün her tarafı kan olmuştur . Hızlı bir şekilde müdürün odasına girer odada kimse yoktur müdürün dolabına saklanmaya başlar lucas , ortalık iyice sessizleşir ve yavaşça dolaptan çıkar müdürün çekmecesini kurcalamaya başlar ve okulun çıkış anahtarlarını bulup alır ve yavaş adımlarla odadan çıkar . Etrafına iyice bir bakar , korkudan ne yapacağını bilmiyordur korka korka çıkışa doğru yürümeye başlar . Merdivenlerden inmeye çalışırken o sırada birden bir patırtı duyar GÜM diye , tuvaletin ordan kan dolu su lucasın üzerine doğru geliyordur , koşmaya başlar bağıra bağıra ve birden kanın içine karışarak suyun basıncından kapı kırılır ve dışarı çıkmayı başarır Lucas , fakat berbat bir haldedir.

BİRDEN UYANIR Kabus sona ermiştir , hocası başında lucas iyi misin diye sorup duruyordu , lucas bir korkuyla koşarak çıkar sınıftan , tuvalete gider elini yüzünü yıkar kendine gelir ve sınıfına gider. Hocasından özür diler ve zilin çalmasını bekler , ardından zil çalar lucas okuldan koşarak çıkar ve eve doğru yürümeye başlar.

DEVAM EDECEK...

Rüyaların Hakimi Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin