BÖLÜM 15 "HARABE HİSLER"

1K 330 385
                                    


Multimedya - Eylem Aktaş "Kömür gözlerin"



Bölüm ithafı♥️@Silenzio_6 @81Aselkrkmz





Bundan sonra bölüm ithaflarıyla paylaşacağım hikayemi 🥀




İnstagram : guz_syhs

                 GÜZ SAYHASI - BÖLÜM 15

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.










                 GÜZ SAYHASI - BÖLÜM 15

"HARABE HİSLER"

                             [ Köy - 2013 ]

Gökyüzü bağrına karaları çalarken, sessiz veryansınların, duyulmayan çığlıkların, dillere pelesenk olmuş içli yakarışların yankıları bir mezar gibi gömülüyordu topraklara

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gökyüzü bağrına karaları çalarken, sessiz veryansınların, duyulmayan çığlıkların, dillere pelesenk olmuş içli yakarışların yankıları bir mezar gibi gömülüyordu topraklara. Hafifçe atıştıran yağmur taneleri masumiyetleriyle semadan salınırken, yeryüzüne düştükleri an kirleneceklerinden habersizlerdi.

Sanki o an, tüm dünya sessizliğe hapsolmuştu.

Gönlündeki pervasız yangının sönmesini, yüreğine pare pare yağan acıların yitip gitmesini, dermansız kollarına sevdiği adamın kokusunun sinmesini bekleyen yaralı bir kız vardı.

Oldukça karanlık ve bir hayli sessiz, bir o kadar da karmaşık bir dehlizde sıkışıp kalmıştı güçsüz bedeni. Kıpırdayamıyordu.Baktığı, gördüğü, duyduğu her şey derin bir karanlığın sarmaladığı boşluktan ibaretti.

Çaresizdi. Hiç olmadığı kadar. Hiç olamayacağı kadar...

Yengesinin ve Damla'nın kollarında merdivenlerden yavaş yavaş indiğinde artık bu dünyada yokmuşçasına hissediyor, bakışlarıda bir o kadar da ruhsuzdu.

Ölmüştü işte, defalarca olduğu gibi.

Sevdiği adamın yüreğinden kovulmuştu.

Cenaze arabası geldiğinde herkesin yüzü bir kez daha hüzne boğuluyordu. İnanmıyorlardı. İnanmak istemiyorlardı ölüme. En zamansız anda gelirdi ölüm. Haber vermeden, hazırlanmana izin vermeden, sana sormadan alırdı canını.
Dört kişinin omuzlarında hastahaneden çıkartılmıştı tabut. Genç kız tabutu gördüğünde diline kilit vurulmuşçasına konuşamıyor sadece gözlerinden damla damla akan gözyaşlarını akıtıyordu. Gözleri ağlamaktan şişmiş ve bir o kadar da kızarmıştı.

~GÜZ SAYHASI~Where stories live. Discover now