00.34

123 15 5
                                    

Era deja a 3 oara in doar 2 zile cand Jungkook i-o fura pe Ella. Si ce e cel mai rau este ca si fata este de acord. Jimin simte ca innebuneste. El vrea atentie, dar ipurele ăla plin de tatuaje o primeste pe toata! Cei doi s-au apropiat atat de mult incat fata il numeste Kookie. Kookie! Nici el nu ii spune Kookie. Ce e inneregula cu toti?

Statea pe canapea cu o cana de cafea in mana. Dar cana se varsa rapid peste covorul ce costa milioane. De ce? Sunetul puternic provocat de usa trantita de la intrare il surprinde pe saten. Scoate pistolul de la curea indreptandu-l spre persoana de la usa.

"Ce cauti aici, Hoseok? Parca nu voiai sa ma mai vezi niciodata in viata ta!" Spune plin de venin

"Lasa glumele, Park. Unde e Nico?!"

"Despre cine vorbesti?" Era derutat. Cine e Nico?

"Nu te mai preface. Var-mea! Stii bine prin ce am trecut! Stii bine cat de mult voiam sa gasesc locul ăla. Si tu nu ai spis nimic! Ai face bine sa mi-o dai pe Nico si nu voi face scandal!" Spune apasat

"Asculta Hoseok. Nici nu stiu de ce inca tin indreptat spre tine pistolul, oricum nu as avea tupeu nici sa te zgarii. Si nu am nici cea mai mica idee cine e Nico. Tot ce am sunt niste fete noi la curatenie si inca o fata. Nu stiu ce cauti." Spune aruncand pistolul

"Si unde e fata?" Spune apasat. Avea pistolul indreptat spre el. Il va impusca daca nu ii spune. O va face. Pentru ca Park Jimin nu e nimic mai mult decat un sarpe. Te ademeneste cu clopoteii ca pe urma sa isi scoata coltii si sa te muste exact de unde te doare cel mai tare.

"Nu stiu." Spune simplu

Nervos ii lipeste de tampla pistolul.

"Haide, Hoseok. Fa-o. Impusca-ma. Mereu ai vrut sa o faci. Nu cred ca m-ai iubit nici macar o secunda. Asa ca nu vad ce te opreste. Compasiune? Pentru ce? Ca te-am mintit sau ce? Mereu am vrut sa iti spun toate alea, iar cand am vrut sa o fac, ai aflat tu si ai plecat. Doar nu aveam sa te tin cu forta. Nu si pe tine. Si ca sa stii, toate acele vietii luate din Rusia, acum au familie, casa, job, cunostinte, si imi multumesc. De ce ? Pentru ca eu i-am ajutat. Iar tu daca vrei sa ma impusti, eu nu te opresc. Zboara-mi creierii in propria casa. Si cand Ella se va intoarce si ma va gasi inconstient pe podea. Crede-ma. Nu te va ierta niciodata. Fetita aia e mai vicleana decat mine."

"Ce naiba se intampla aici?!" Spune tare Jungkook din pragul usii "Hoseok! Ce dracu faci?!" Spune tare mergand repede incercand sa ia  pistolul din mana iubitului sau, dar e de neclintit.

"Jungkook?! Nu-mi spune ca va cunoasteti?! De ce toata lumea are secrete fata de mine si ma minte incontinuu?! Ce am facut ca sa traiesc un calvar?!" Spune tare si aproape lacrimand.

Bruneta ce statea inmarmurita in fata usii abia acum realizeaza ce se intampla. Baiatul de care este indragostita aproape era sa fie impuscat.

"Esti bine?!" Spune repede luandu-l in brate. Isi incolaceste mainile in jurul taliei lui si il strange bine. Jimin ii raspunde la imbratisare instant.

"Sunt bine, nu iti face griji." Zambeste catre ea si ii ridica chipul din pieptul sau.

"Cine esti si de ce voiai sa il impusti pe Jimin?!" Spune nervoasa fata

"Hoseok! Termina!" Tipa Jungkook vazand ca baiatul se incordeaza iar pistolul e inca la capul satenului. Ii smulge arma din mana si o arunca departe. "Esti nebun?! Ce ai?!" Spune nervos Jungkook. Jimin e cea mai importanta persoana din viata lui.

"Nu stiu de ce vrei sa il impusti, dar nu am sa te las! Inteleg ca ati fost impreuna sau mai stiu eu ce, dar cine te crezi sa vii cu atat tupeu aici si sa vrei sa il impusti cand de fapt tu esti cel ce l-a parasit?! " spune impingandu-l mai departe de ei doi. Nu se astepta la forta asta din partea fetei, se dezechilibreaza putin dar Jungkook il prinde.

"Ella, calmeaza-te scumpo. Nu se intampla nimic. Hoseok este doar nervos, nu era nimic." Spune bland Jimin mangaindu-i talia.

"Nu imi spune mie sa ma calmez! (Rad. Asta-s eu mereu)Am pierdut atea persoane in viata asta, m-am pierdut si pe mine! Si sa te pierd si pe tine, ar fi ultimul lucru pe care mi l-as dori. Nu m-as ierta nici pe mine si nici pe ciudatul ăsta vreodata!" Era nervoasa. Parca ii venea sa planga, dar parca voia sa il pocneasca pe tip

"Ella, calmeaza-te. Sunt bine. Mereu voi fi aici. Si nu te voi parasi,ok? Nu o voi face. Cu siguranta nu acum , cand nici nu mi-ai dat ce ai promis." O priveste in ochii cu blandete.

Fata il privea ciudat. Dar isi aduse aminte. Atunci, in parc. I-a promis ca ii va da toate tipurile de iubire. Si inca nu a facut-o. Se va tine de cuvant.

Ii sare in brate strangandu-l bine. Avea mainile incolacite in jurul gatului sau iar nasul era bagat in scobitura gatului. Mirosul baiatului era ciudat, dar foarte linistitor. O combinatie intre colonia baiatului, gelul de dus cu miros de brad si inca ceva...mirosul lui natural...nu stia cu ce sa il compare, e unic.

"N-nu...nu...Nu!" Hoseok se da tot mai in spate pana cade pe canapea. Asta nu se putea intampla. Nu. Cum poate el sa le castige pe toate?! "Nu!" Se aude vocea nervoasa a brunetului. Ella intra in modul submisiv ascunzandu-se la pieptul lui Jimin. "Tu treci acasa!" Ii rasuna vocea si o strange de incheietura pe fata "Nu stiu ce jocuri ai Park Jimin, dar nu te voi mai lasa sa ma mai domini! Mereu ai facut-o! Mereu ai stiut sa iti joci cartile in asa fel incat sa ma faci sa sufar! Si ai reusit! Esti fericit!? Acum lasa-ma sa fiu si eu fericit! Cu verisoara mea!" Tuna puternic scotand alt pistol avandu-l in mana "Iar tu , Jungkook! Credeam ca ma iubesti! Dar mi-ai ascuns asta, ai ascuns asta perfect, ca sa ma faci sa sufar. Nici nu stiu de ce inca cred  in iubire. E clar ca nu o s-o am vreodata!" Tipa vrand sa plece dar fata se zbatea prea tare.

"Psihopatule! Lasa-ma! Cine dracu te crezi?! Da-mi drumu!" Tipa vrand sa scape, dar daca ar fi vrut sa iasa, ar fi trebuit sa o faca fara incheietura. O tinea prea strans ca sa poata iesi.

Cei doi priveau infiorati. Voiau sa o ia pe fata, Hoseok avea postolul indreptat spre Jimin. Si daca Jimin murea, nimic nu mai exista.

"Jimin!" Tipa puternica fata cand este smuncita afara din casa si aruncata in masina.

Jimin

1169 cuvinte

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Where stories live. Discover now