00.52

100 14 0
                                    

Ascultati melodia la media

"Jungkook, p-putem vorbi? Te rog..." se aude vocea fara putere a roscatului ce este infofolit pe canapea intr-o patura pufoasa luata de brunet acum 3 ani. Este trecut de miezul noptii si Jungkook s-a intors de la servici. De o saptamana incearca sa isi faca curaj sa vorbeasca cu baiatul, iar acum a reusit sa nu mai cada prada lacrimilor si sa se prefaca ca doarme pe canapea.

"Um...Da!" Raspunde usor ferm dandu-si sacoul si cravata jos. "Ce e?" Intreaba neprivindu-l. Ii era rusine sa o faca, dupa atatia ani el nu il mai iubeste si il va face sa sufere. Nu suporta gandul ăsta.

"Uite Jungkook, m-am saturat. M-am saturat de minciuni peste minciuni, sa vii noaptea acasa, sa pleci dimineata, sa nu stai o secunda impreuna cu mine si Yonna. Tu stii cat o doare ca tatal ei nu vrea sa petreaca timp in familie? Defapt, care familie? Nu mai existam de un an. Te-ai distantat, nu mai esti tu. Nu il mai vad pe Jungkook de care m-am indragostit, este doar rece si siguratate acolo. Ce e cu tine?" Intreaba aproape plangand.

"Hoseok...nu vreau sa mai mint. Dar stiu cat te macina fericirea fetei, stiu ca vrei sa creasca intr-un mediu sigur si fara certuri. Nu imi place ca trebuie sa fac asta, dar nu mai pot nici eu. De ceva timp nu mai vad ceea ce vedeam, nu mai simt. Noi...nu mai suntem. Am ajuns doi straini ce locuiesc impreuna incercand sa mentina fericirea fetei lor. Te-am iubit! Mult, simteam ca voi fi mereu fericit langa tine, de aceea ne-am casatorit. Dar totul s-a schimbat. Nu mai simt ce era, nu mai este ce a fost. Imi pare rau ca te voi rani, ca o fac deja. Sincer, chiar imi pare rau! Inca tin la tine, te iubesc, dar nu as mai putea sa o fac mai mult decat un prieten. Imi pare rau Hoseok, poate e mai bine sa divortam." Spune cu o voce joasa plina de durere si amaraciune. Privea in gol inspre masuta de cafea din fata canapelei. "Ma doare de fiecare data cand veneam acasa si te gaseam dormind pe canapea, durerea venea stiind ca eu te ranesc, dar nu pot sa continui. Si imi pare rau." Se astepta sa tipe la el, sa il loveasca, sa explodeze. Dar Hoseok si-a ridicat mana tremurand pana la capul brunetului incepand sa ii mangaie paraul moale si matasos.

"Jungkook...nu te pot tine cu forta. Te iubesc, mult! Poate prea mult...Dar nu te voi obliga sa stai langa mine stiind ca fericirea ta nu sunt eu. Daca fericirea ta nu este sa stai langa mine, du-te si gasesteti-o. Daca tu esti fericit, eu voi fi implinit ca mi-am dus scopul la capat, acela de a te face fericit. Te rog, te implor, daca vrei sa divortam si sa o pastrezi pe Yonna, lasa-ma sa ma vad cu ea, lasa-ma sa o pot tine in brate, sa dorm cu ea, sa fiu tatal ei. Pentru ca orice s-ar intampla, Jeon Jungkook, mereu vei fi persoana pentru care mi-as da viata, indiferent de sitoatie, si vei fi tatal cupilului meu." Jungkook izbucneste in plans lasandu-si capul pe spatarul canpelei. Nu se astepta la asta, mereu l-a stiu pe Hoseok o persoana vulcanica ce reactioneaza din instinct.

"Ho-hobi..." pronunta greu. Nu i-a mai spus asa de cand s-au casatorit. "Mereu, mereu vei fi tatal Yonnei impreuna cu mine. Nimeni nu va putea schimba asta. Si...m-am gandit. Vreau sa o pastrezi tu pe Yonna, macar asa stiu ca nu vei face ceva prostesc, vei avea de crescut un copil. Te rog, accepta. Nu as suporta gandul ca tu sa patesti ceva din cauza mea! Si-si...daca nu te deranjeaza, putem ramane p-prieteni? Ca la inceput, tu prietenul lui Namjoon si eu a lui Jin?" Zambeste trist privindu-l pe roscat.

"Orice vrei tu!" Spune si il imbratiseaza strans. "Odihneste-te, maine vom vorbi mai multe." Spune incet vrand sa il ridice sa il duca in camera lor, dar acesta se intinde pe canapea.

"Ai dormit de prea multe ori aici.." raspunde incet si se lasa pe mainile roscatului ce ii scoate camasa si il lasa pe canapea. Se intoarce cu o bluza de pijama si il imbraca apoi il inveleste bine pupandu-i fruntea. Amandoi soptesc un 'noapte buna' inainte sa adoarma in camere separate.

Este ultima noapte in care vor mai fi amandoi Jeon, asta in sufletele lor.

Jimin

Este normal sa plangi la propia carte?

5

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Where stories live. Discover now