2

6.8K 660 253
                                    

"sözünü kestiysem gerçekten özür dilerim ama lütfen bana hakaret etmeden önce senin de en az benim kadar hatalı olduğunu hatırla, hinata. tsukki dışında kimse mors alfabesini anlayamaz diye bana listemi mors alfabesiyle oluşturmamı söyleyen sendin. artı olarak en son eklediğim maddeleri okuyabilmek için çantamdan izinsiz defteri alan ve spor salonunda unutan da sendin. ben gerizekalı oluyorsam bu durumda sen double gerizekalısın. ama sana kızmak ya da seni linç etmek yerine ikimizin ortaklaşa yaptığı bu hatayı nasıl telafi edebileceğimizi düşünüyorum, merak etme."

ağzı bir karış açık bana baktı. "sövsen bu kadar acıtmazdı amk."

derin nefes verip rahatsız sırada biraz kıpırdandım. "bugün okula gelmedi." dedim. "defterim hâlâ onda. umarım diğer sayfaları karıştırmamıştır." çünkü diğer sayfalarımın günlükten farkı yoktu...

zili duyduğumuzda hinata ayağa kalktı ve gülerek saçlarımı karıştırdı. "ben sınıfıma gidiyorum. ihtiyacın olursa mesaj at."

somurtarak kafamı salladım. ikinci dönem sınıflarımız ayrılmıştı. hinata dert değildi. ama tsukki ile de ayrılmıştı sınıflarımız.

ders fizikti. hiçbir şey anlamadığım tek ders. o yüzden kafamı sıraya koyup gözlerimi yumdum.

ölmeden önce yapılacaklar listesiWhere stories live. Discover now