13

3.7K 605 505
                                    

12. bölümü okumayı unutmayın<3

-

"hinata, inanamıyorum. resmen omzunda uyudum. ve o buna izin verdi. ve ve ve iki ders saatini resmen ben uyuyabileyim diye feda etti." telefonun diğer ucundaki hinata tıpkı benim gibi feels geçiriyor, çığlıklar atıyordu.

tabii her ikimizin annesi de bizi aynı anda uyarmaya geldiğinde dudaklarımızı mühürledik.

yatağıma oturup heyecanlı heyecanlı dizimi sallarken tırnaklarımı yememek için zor tutuyordum kendimi. "inanamıyorum." dedim kısık bir sesle.

"ben de." onun sesi de kısık ama heyecanlıydı. "keşke biz de kagyama ile tıpkı sizin gibi tatlı anılar biriktirebilsek. aşırı kıskandım ya aşırı."

"neden ona açılmıyorsun?" dedim görmüyor olsa da dudaklarımı büzerken. "yani ne bileyim, hep yan yanasınız ve belki de o da senden hoşlanıyordur."

"kageyama?" güldü. "benden hoşlanacak ha?" yine güldü. "saçmalıyorsun. ondan hoşlandığımı zaten belli ediyorum ve eğer benzen hoşlanıyor olsaydı direkt söylerdi. çünkü öküz."

hoparlöre alıp sosyal medyada gezmeye başladığımda onu dinliyordum da. ama gelen mesajla hızla doğrulup susmasını istedim.

"tsukki mesaj attı."

ikimiz de sessizleştik. mesajı tedirgin bir biçimde açtım.

tsukki~^^: yalan söylediğim için üzgünüm tadashi. defterini fazlasıyla karıştırmıştım aslında.

hemen kızma. sadece merak etmiştim ilk sayfada bahsettiğin o sarışını. başta yanına gelen o kız zannettim ama tadashi, neden bana söylemedin benden hoşlandığını? emin ol her ikimiz de daha az acı çekerdik.

dışarı gelebilir misin? birkaç dakikaya sizin orada olurum. lütfen. konuşmalıyız.

telefonu yavaşça yatağa bıraktım. "hinata, boku yedim."

ölmeden önce yapılacaklar listesiWhere stories live. Discover now