17│Mr. Jeg-knepper-alt-med-en-puls

159 23 2
                                    

ROOMMATES

Axel McCarthy

Der er råb og skrig nede fra køkkenet, min første tanke da jeg høre hvem det er at at Lizzie endelig har sagt noget til John, men det vil ikke give mening i forhold til hvad det er manden siger. Jeg går de sidste skridt ned af trappen og ser Sierra trampe ud derinde fra snuppe sine sko, hvorefter hun smækker hoveddøren hårdt i.

"Lad være," siger John, jeg kigger ind af døren. Lizzie står på den ene side af køkkenøen, halvt vendt mod døren og John sidder på køkkenbordet på den anden side og river et stykke papir i små stykker. Der er tåre i Lizzies øjne.

"Er alt okay?" Spørger jeg, John kigger over på mig og nikker.

"Sierra var bare en bitch." Lizzie tørre øjnene mens hun sender Johnny et blik.

"Det er ikke et ord man bruger om piger," informerer hun ham om. Han løfter sine hænder i overgivelse.

"Sorry." Lizzie snøfter igen og undertrykker et hulk, John sukker smilende og åbner armene. "Kom her, smukke." Lizzie går hurtigt hen til ham og læner sig ind i hans kram. "Hun mente det ikke, det ved du også godt," mumler han til hende.

"Men hvad nu hvis hun gjorde?"

"Så knepper jeg hende ikke i to måneder." Griner han, Lizzie griner også, men så begynder hun rigtigt at græde. Jeg trækker mig fra situationen. Aftensmaden må vente, jeg tror alligevel ikke den er færdig. Her lugter af karry. Jeg har ikke spist siden i morges. Jeg havde ikke tid til at finde noget mellem timerne og jeg var stoppet med at være sulten da jeg endelig kom hjem. Jeg smutter tilbage op af trappen og finder Theo, der står i døren til terrassen - taget. Han kigger sig over skulderen og smiler til mig.

"Ved du hvad skænderiet handlede om?" Spørger jeg og kommer ned til ham.

"Nope," han popper P'et, "men jeg ved at S lige er smuttet ind hos Mr. Jeg-knepper-alt-med-en-puls." Yep, dem har denne by en del af. 

"Vi er alle overraskede," siger jeg tørt. Theo smutter ud på taget og jeg går efter ham. Vi har både en forhave og en baghave, men ingen af dem bliver rigtig brugt. Et par sjældne aftener spiser vi der ude og hopper på trampolin og er barnlige. Det er pisse hyggeligt, men sker desværre ikke så tit. Vi legede engang dåseskjul med de andre på vejen, der bor både børnefamilier og folk på vores alder, det var grineren. Vi legede også engang gemmeleg og så havde Amber fundet et stykke brød og lavet et spor af brødkrummer hen til sit skjulested, som hun senere fik Sierra til at rydde op. At hun gad forstår jeg stadig ikke. Hvis man ikke kender Cici virker hun hardcore som en - sorry Lizzie - bitch, også lidt når man kender hende. Der har man også bare alle hendes bedre sider. Jeg kan godt lide alle dem jeg bor sammen med, jeg ville sige vi var som en familie, men jeg er ret sikker på at Cici har bollet både Johnny og Theo, så det ville være ret underligt. "Har du egentlig bollet med Cici?" Spørger jeg og sætter mig på kanten af taget.

"Nope, men jeg gav hende finger i niende, vildt, I know," griner han og sætter sig ved siden af mig.

"Sikke en bedrift," smiler jeg og kigger ud over nabolaget. Det er en masse farvestrålende huse og små veje. Jeg elsker det her sted og det ligger kun femten minutter fra universitet. Vi sidder i tavshed i et godt stykke tid, jeg skriver lidt med Vikki og Theo ser Cody Ko videoer på YouTube. "Nu kommer Sierra tilbage." Theo lægger sin mobil i lommen.

"Hun ser ret så bollet ud," kommenterer han, jeg nikker mig enig og rejser mig.

"Lad os smutte ned og spise med de andre." Vi er i køkkenet på samme tid som Cici kommer ind af døren.

"Jeg skal lige have et hurtigt bad, så er jeg tilbage!" Råber hun og løber op af trappen.

"Jeg tror sgu ikke hun har brug for dig Johnny," kommenterer Lizzie.

"Nej Liz, hun har ikke brug for mig, men hun vil have mig."

Det blir kun være her fra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det blir kun være her fra. Jeg ved ik helt hvad der er sket for mig, men det gør over igen bare rolig. Næste kapitel blir underligt.... Ha det hyggeligt unger nu vil jeg skrive!

SPØRGSMÅL: Hvad skriver i på lige nu?

(20.04-2020)

Roommates ✓Where stories live. Discover now