43│Barbie med din søster

82 14 17
                                    

ROOMMATES

Theo Rose

"Hallo!" Råber Johnny da han åbner døren.

"Hej?" Råber en anden stemme, piget, lille. Jeg rejser mig op og går ud i gangen, Lizzie og S er lige bag mig. Der står en lille pige, syv otte år gamle, da hun ser Sierra hviner hun glad og løber hen til hende. Sierra griber hende og krammer hende.

"Hvad så, Milla?" Spørger hun, jeg sender hende et underligt blik, men hun har fuldt fokus på den lille pige. Så jeg kigger over på John, mens Milla snakker lystigt til S.

"Søster?"

"Yup," smiler han og stiller en taske på gulvet. "Hendes forældre skal planlægge det sidste på deres bryllup, så jeg har sagt ja til at passe Milla. Milla, jeg lægger lige den her op på mit værelse, okay?"

"Jaja," siger hun og lader Sierra bærer hende ind i stuen. Lizzie og mig står tilbage alene i gangen.

"What the fuck?" Spørger jeg. Lizzie ser lige så forvirret ud som jeg føler mig.

"Hvorfor kender de hinanden?"

"Jeg ved det virkelig ikke, men jeg skal nok finde ud af det," siger jeg. Vi bliver stående i gangen lidt og snakker mulige scenarier, men så ringer Lizzies mobil og hun smutter ud i køkkenet for at tage den. Jeg går tilbage ind i stuen og ser at Sierra og Milla sidder i sofaen og snakker mens der kører Greys på fjernsynet, yup det var hvad vi så, ingen er overraskede. Jeg kaster mig i det uoptagede hjørne af sofaen og ser med. Da Sierra går, er Lizzie smuttet ud i den store verden. Jeg tager fjernbetjeningen og går ud af Greys. "Noget specielt du gerne vil se?" Spørger jeg.

"Jeg vil gerne se Barbie, kan vi det?" Jeg nikker og finder det frem.

"Okay, Milla, så hvad er der med John og Sierra?"

"Altså, hun var bare lige pludselig med John hjemme hos os og så spurgte mor om de var kærester, men sådan ingen af dem svarede rigtig så vi ved det ikke. Far siger at det er de, så det er de nok." Hun smiler mens hun snakker, hun har ikke stoppet med at smile siden hun dukkede op.

"Tusind tak, jeg skal lige tisse, så er jeg tilbage," lyver jeg og smutter ud fra stuen og op af trappen, jeg tjekker Sierras værelse og fortsætter ned til den åbne dør ud til taget. De er derude. "Ej, i knalder ikke, jeg er i chok."

"Ha ha," siger Johnny tørt. Sierra sætter sig op på sine albuer og kigger på mig.

"Hvad så, du?"

"Så jeg har snakket med Milla og hun siger at i kinda sagde i var kærester til dine forældre." Der kommer et suk fra dem begge.

"Det er en del nemmere at blive taget i at have sex, hvis hans forældre tror vi er kærester, end hvis de tror vi er venner. Jeg ved heller ikke hvor stor fan de havde været af mig, hvis de vidste at jeg udnyttede deres søn," griner Sierra.

"Har i haft sex hjemme hos dig?" John nikker. "Er i blevet taget endnu?"

"Ikke hvad jeg ved af," siger han og kigger på Sierra der bare trækker på skuldrene.

"For det havde din mor jo helt sikkert sagt til mig. Hej, Sierra, vi hørte dig og Logan have samleje, vil i måske dæmpe jer lidt næste gang."

"Hun ville i hvert fald ikke sige Logan," kommenterer han.

"Det er også ligemeget, hvorfor har du været hjemme hos ham?"

"Jeg har en fætter, der ikke troede på jeg ville kunne få en kæreste, vi væddede hundrede dask om det, så jeg hev hende med til næste familiesammenkomst og så delte vi pengene."

"Nu bliver jeg så bare hele tiden inviteret med, når han skal hjem. Jeg tror hans stedfar hørte os sige det til Julian. Jeg har ikke noget imod det, Milla er fantastisk og det er din mor også."

"Ja ikke, hun er-"

"Okay," afbryder jeg. "I er simpelthen for underlige. Nu er det ude, i er underlige. Hyg jer. Jeg ser Barbie med din søster, hvis i leder efter mig."

"Jamen, hyg dig så."

"Will do," siger jeg og løber tilbage ned i stuen, hvor jeg skriver til Lizzie.

"Will do," siger jeg og løber tilbage ned i stuen, hvor jeg skriver til Lizzie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

There was the story behind Sierra and John's "relationship". Hvad siger folk til det?

Jeg er jo desværre snart færdig med at uploade den her og jeg har allerede skrevet og rettet den historie der skal ud efter den her, så jeg er lidt low on små hurtige historie ideer. 

SPØRGSMÅL: Har i nogen ideer til hvad jeg kan skrive nu?

(06.07.20)

Roommates ✓Where stories live. Discover now