40│Som i virkelig fucked

73 15 22
                                    

*ASKEPRINSEN  - ERIN WATT SPOILERS*

*ASKEPRINSEN  - ERIN WATT SPOILERS*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Axel McCarthy

"Er det forkert af mig at elske Seb? Jeg mener bare sådan det der ham og Sawyer har gang i er så forkert."

"Du mener Lauren?" Spørger Cici, Amber nikker.

"Vent hvad?" Spørger jeg og sætter mig op. Vi er ude i haven. Lizzie, Theo og John spiller fodbold. Amber og Sierra ligger og læser og jeg lå bare og stirrede op i himlen.

"Du vil ikke vide det, det er fucked."

"Som i virkelig fucked."

"Okay, nu vil jeg hører det." Sierra sætter sig op.

"Nu får du, alt jeg kan huske at vide. Okay, så tvillingerne, der er de yngste, har den samme kæreste, så er der East han boller bare alle-" Vent hvad!?

"Så har vi Reed der har gjort sin fars kæreste gravid og til sidst er der Gideon, jeg forstår ikke helt hans situation endnu." The fuck? Huh? Hvordan kan man skrive sådan noget fucked up noget? Sierra skal til at åbne munden, men får et dræberblik fra Amber, så hun holder hurtigt mund igen. "Jeg kvæler dig ærligt, hvis du spoiler den." 

"Aggressivt much." Der kommer et hvin fra den anden ende af haven, vi kigger alle der ned og ser Lizzie land på jorden. Det er uklart om det var John eller Theo der skubbede hende eller hvad der nu skete. "Pas på hende, hun er faldet ud af et vindue!"

"Det mega lang tid siden, det er kun sundt at hun bliver skubbet lidt rundt med," råber John tilbage.

"Jaer eller noget," mumler Amber og kigger ned i sin bog igen. Lizzie kommer på benene og prøver at overfalde Theo, men han træner en del mere end hende, hvilket alle gør, hvis de bare tager en armbøjning om dagen. Hun spillede vist volley inden uni, men hun er i hvert fald stoppet nu. Han skubber hende væk igen. Jeg savner da jeg var sådan med Vikki. Jeg savner bare Vikki. Jeg burde ikke savne hende, men det gør jeg. Rigtig fucking meget. Jeg kan ikke engang få mig selv til at kigge på andre endnu. Jeg burde komme videre, hun er ikke en jeg burde sidde fast i, men vi var sammen i to år. To fucking år. Hvem gør sådan noget? Jeg kommer med en frustreret lyd. Cici giver mig et blik. Jeg smiler anstrengt, hun lægger sin bog ned, så jeg ikke længere kan kigge på den halvnøgne mand, hvilket jeg totalt gjorde. Hun sætter sig op og krabber sig hen til mig, hvor hun kommer med et stort suk.

"Hvad skal vi dog stille op med dig?"

"Jeg ved det virkelig virkelig ikke."

"Jeg ville tilbyde dig en bog, men jeg ved ikke helt om det er din genre."

"Hvad læser du?"

"Bare nej, Axel, bare nej." Jeg griner let og rejser mig.

"Jeg smutter over og spiller med, så kan det være lidt mere fair."

"Mener du to dårlige, mod de gode?"

"Mig og Lizzie skal nok slå dem." Hun sender mig et meget skeptisk smil og lægger sig ned igen. Jeg smutter over til de andre og joiner.

TILLYKKE TIL LUISA!! Håber det gør dagen lidt bedre <3 xlesterrx

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

TILLYKKE TIL LUISA!! Håber det gør dagen lidt bedre <3 xlesterrx

Min veninde har lige læst serien og seriøst dagen efter jeg havde skrevet det her kapitel skete det næsten, hun sagde bare at hun ville dræbe mig og ikke kvæle mig, men altså det ender jo ud i det samme. Psycho venner jeg har mig. Btw tak til Luisa for at intruducerer mig til Royal serien!

SPØRGSMÅL: Hvad skal i lave i sommerferien?

(27.06.20)

Roommates ✓Where stories live. Discover now