20│SHE'S INTO ME

99 19 14
                                    

ROOMMATES

Amber Olson

Jeg tager en pakke toiletpapir og smider den ned i kurven. Videre i livet. Jeg går hen til kassen og venter på Theo, han dukker forhåbentlig op om lidt. Jeg har ikke store forventninger, han blev ret optaget af nogle kaktusser. Jeg har ret ondt af kaktusserne hvis han ender med at købe dem, for han er virkelig ikke særlig committed. I hvert fald ikke til planter. Han ligger i toppen af vores klasse, yup overraskende, I know. Jeg tror det er fordi han er et sygt konkurrence menneske og elsker at være bedst. Han har altid været god i skolen.

"Jeg er her," siger han og kommer hen til mig med en kaktus i hånden...

"Du køber en kaktus?"

"Ja! Det bliver rigtig godt, den her kaktusholder høre med!" Fortæller han mig glad og stiller den på båndet hvorefter han begynder at stille resten af vores ting der op.

"Har du ikke nok i Cicis kaktusser?" Spørger jeg prøvende, jeg prøver at redde liv her. Der er jo en grund til man er Pre Med, for det er fandme mange komplicerede, men spændende fag man skal tage.

"Nej og desuden er den blevet bibbet, sorry Ames." Jeg ruller øjne og stiller en liter is op på båndet. Vi betaler og putter tingene i poser før vi går hjemad. Hoveddøren står åben da vi kommer hjem, hvilket giver mening siden Johnny står der sammen med en pige. Hun kysser ham og vender sig så om og går.

"Hey," siger hun da hun passere os, jeg nikker til hende og kigger så på Johnny der står i sine sweats og kigger efter hende. "Var hun der ikke også i sidste uge?"

"Hun er sjov," fortæller han og forsvinder inden for. Nåh ja, okay, you do you. Så tager man Sierra den ene dag og Blondie den næste, fucking sex freak. Man kan godt være addicted til sex, men det tror jeg ikke han er. Jeg ved det selvfølgelig ikke og jeg er ret ligeglad. Rager ikke mig, jeg boller ham jo ikke. Jeg har faktisk ikke haft sex i en måned tror jeg. Men jeg er begyndt at snakke med den her pige. Hende fra bibliotekets søster, hun er røv cute og sjov og det bedste af det hele SHE'S INTO ME. Jeg tænker bare ja tak. Vi har skrevet en del sammen og været en del sammen hvilket resulterer i at jeg ikke er så meget hjemme, da jeg ikke vil have folk skal vide noget om hende. Jeg vil gerne holde hende som min egen lille hemmelighed. Jeg vil også bare gerne have at mine venner kan lide hende og at hun kan lide dem og med hvordan Johnny og Cici er i disse tider satser jeg ikke på det. Jeg har aldrig fattet dem, men det synes at virke for dem, så jeg blander mig uden om. Jeg træder mine sko af og sparker dem indtil væggen.

"Er der andre hjemme end dig?" Spørger jeg Johnny, han er gået tilbage ud i køkkenet. Han kigger op fra det chokolade han er i gang med at hakke med en motherfucker stor kniv.

"Jeg tror Lizzie er her, men det kan godt være hun gik da Jada kom," fortæller han. Ja, no fucking wonder, jeg ville da også været skredet, hvis mit crush's bolleven dukkede op. Jeg bebrejder ikke Lizzie. Men jeg er stor tilhænger af: sig-til-Johnny-at-han-sårer-dig-fordi-du-har-følelser-for-ham squattet. Det er hun ikke.

"Jeg finder ud af det." Jeg løber op af det første sæt trapper—Theo og Johnny har værelser oppe på loftet—og hen til Lizzies dør, jeg banker ikke på åbner den bare. Hun sidder på sin seng med sin mobil i hånden. Jeg går ind og kaster mig i fodenden. "Hun er smuttet igen."

"Tog så også bare et par timer..."

Jeg har lige fundet ud af at jeg skriver en del flere kapitler i Sierra og Lizzies synsvinkel end de andres

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Jeg har lige fundet ud af at jeg skriver en del flere kapitler i Sierra og Lizzies synsvinkel end de andres... Jeg tror bare jeg synes de er de mest spændene hvilket er underligt siden Cici ikke har noget stort going on... Idk jeg tror det var fordi det var hedne jeg fandt på først i guess. Som sagt ved ejg det ikke. men jeg ved at jeg har tænkt mig at skrive mere fra de andres synsvinkler. Hvem vil folk helst have?

SPØRGSMÅL: Hvad er folks syn på Amber?

(30.04.20)

Roommates ✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora