Corona Virus si populatia

43 4 15
                                    

Cu toate ca radem, glumim, facem meme uri si asa mai departe, ar trebuii sa luam in considerare faptul ca acest virus intamplator a scazut ratele de poluare a zonelor afectate de corona virus sau COVID-19. Acum sa trecem la balacareala.

Inceputul lunii februarie s a comportat smexy pana cand pe la jumatatea lunii au inceput sa apara niste controverse in casa martalogiilor, acestea mai ales fiind concepute de cel mai ingenios om de pe terra . Vi.

intr o seara acesta s a certat cu cei din bts pe motiv ca in magazine sunt preturile prea scumpe si ca nimeni nu cumpara lucruri ieftine, adica lucrurile pe care ei le cumparau , si acestea au fost excluse din magazine .

Vi s a suparat si a plecat catre patronii si sefi de magazin , sperand sa i poata convinge sa bage inapoi lucrurile acelea ieftine si bune , insa fara succes

asa ca intr o seara, s a dus in beciul casei si a inceput sa gandeasca ce ar putea face , asa ca a creat un virus numit corona

acest virus a creat dezastru si isterie in randul lumii, sute de infectati si morti au avut loc, multi oameni inca se zbat intre viata si moarte iar cei mai multi sunt bagati in carantina.

Geanguc a plecat in recunoastere alaturi de gimin

si cand zic recunoastere adica pana la magazin.. in drumul lor s au intalnit cu politistul din piata de la 16, cel cu branza, si i a intrebat ca unde au plecat, fiindca este situatie de carantina. Gimin a incercat sa l seduca pe politist cu o bucata de branza pe care o avea in buzunar, geanguc se uita la el ca vitelu la poarta noua

Geanguc: de unde rasa ma tii ai avut branza la tine?

Gimin: mereu am cate ceva imposibil la mine

Geanguc: ce mai ai?

Gimin: un creier pentru tine.

Geanguc: minti... lasa ma sa vad

Gimin: pai nu exista.

Geanguc: sa existe ce?

Gimin: ce ziceam

-Cat ei doi isi continuau drumul si se injurau ca ultimii prosti din ograda, in drumul lor s au intalnit cu GIn, chestionat de acelasi politist de mai devreme.

Gin: ce vrei ba muie ?

Politistu: va rog frumos sa va masurati cuvintele

Gin: in primul rand nu mi spui tu mie ce sa fac, si in al doilea rand singurul lucru pe care ar trebuii sa ti l masori e pula aia inexistenta, nici pic de pula n ai , zici ca esti femeie, pariez ca te reguleaza astia daca ti pui peruca.

Cine dracu face cărți?Onde histórias criam vida. Descubra agora