1. Bar (+18)

9K 104 20
                                    

Instagram:
cesurveguzel93


Yeni düzenlemede tarihsel belirsizlikler ortadan kalktı. Bu şekilde daha çok içime sindi. İlk bölümü tekrar okuduğunuzda hem kitabın geçtiği tarihi, hem de ana karakterimizin doğum tarihini öğreneceğiniz eğlenceli bir sahne ekledim.
Keyifli okumalar.

Son bir şey daha.
Cesur ve Güzel için bir hesap açtım. Bundan sonra CvG ile ilgili her türlü alıntı, reels, duyuru gibi paylaşımları bu hesapta paylaşacağım. Diğer kitaplarımın duyurularını diğer hesaptan devam ederiz.

Instagram:
cesurveguzel93

Biliyor musunuz?
Yorum yaptığınızda yeni bölümler daha çabuk geliyormuş.

Vote ve yorumları
🙏🙏🙏

Kendimi bildiğim bir şehrin ortasında kaybolmuş gibi hissediyordum ve bunu engelleyebilecek hiçbir şey yoktu. Oysaki burayı avucumun içi gibi bilirdim ama bunu artık umursamıyordum. Son zamanlarda yolunda giden hiçbir şey yoktu ve hayatım ne zaman bu kadar yolundan çıkmıştı, doğrusu bunu hatırlamıyordum.

İnsanların ucuzlukları, üçkâğıtçı ve içten pazarlıklı tavırları hep var mıydı, yoksa ben mi yeni fark ediyordum bilemiyorum. Sanırım bu gece hiçbir şeyi kafaya takmamaya karar vermiştim. Tam olarak şu an tabii ki...

Sokaklardaki bomboş gezintimi sona erdirip kafayı bulmam gerektiğini düşündüm. Eskiden bunu arkadaşlarımla çok sık yapardık. Tabii bu fi tarihinden önce falandı. O zamanlar tam bir parti kızıydım ve yaptıklarımdan dolayı çok da gurur duymuyorum.

Suratsız insanların olduğu bir yola saptım. Burası barları ile ünlü bir sokaktı. Eski hayatımı kesinlikle özlemiyordum ama bazen anlamsızca kafa dağıtmayı istiyordum. Sıradan yerel bir eğlence mekânını gözüme kestirerek ilerledim. İçkileri kalitesiz sayılmazdı ama bu konuda bir efsane değillerdi.

Dizaynı oldukça sade olan sıradan bir mekândı. Ahşap ağırlıklı döşemesi ortama sıcaklık katmıştı. Daha demin dışarıdayken serin havadan şikâyet eden insanlarla karşılaşmıştım. Sanırım burada öyle bir sorunla karşılaşmayacaktım.

"Harika." diye düşündüm. Ortamı coşturacak disko müzikleri çalıyordu. Eğlence anlayışım her zaman kaliteden yanaydı ama bu gece tüm kurallarımı yıkacaktım. Buraya gelirken de kesinlikle bunu amaçlamıştım. Bir gece bile olsa doğruları ya da yanlışları düşünmek istemiyordum.

Kendi içime kapanarak geçirdiğim yılların, hatta sadece doğru şeyleri yapmaya çalışarak geçirdiğim anların sonunda bile elde ettiğim tek şey hiçlikti. Bu gece eski ben olmasam bile şimdiki doğruları yapmaya çalışan kişi de olmayacaktım.

Kapıdan girdiğimden beri müziğin ritmine ayak uydurarak dans eden kalabalığa şöyle bir göz attım. Onlardan daha çılgın dans ettiğim zamanlar olmuştu ama önce o havaya girmem gerekiyordu. Kendimden emin adımlarla yürüdüm ve bir bar taburesine oturdum.

Barmen bana yaklaşırken sevimli bir şekilde bir absent istedim. O bardağımı hazırlarken etrafa bakınmakta bir sakınca görmedim. Dikkatimi daha çok boya küpüne batarak kendini kaybetmişçesine dans eden kızlar çekiyordu. Birkaç tanesi yanlarındaki adamların içine düşecek gibiydi. Gözlerimi onlardan çektim ve barmenin uzattığı bardağı yudumladım.

Herkes ortama uygun giyinmişti ya da ona göre davranıyordu. Bardağımdan küçük yudumlar alırken kendi kıyafetlerime baktım. Bunlar günlük bir gezinti için daha uygundu. Çünkü yırtık bir kot ve beyaz bir gömlek giyinmiştim. Hava serin olmasına rağmen üzerime başka bir şey almamıştım. Güya yarım saatliğine dışarıya çıkmıştım ama markete gitmek yerine buraya gelmiştim. İçimden kendime küfrettim. En azından bir elbise ya da mini bir etek giyebilirdim. Gerçi planlarımın arasında burada bir şeyler içmek de yoktu. Bundan dolayı sadece bardağımı bitirip gidebileceğimi düşündüm.

Cesur ve Güzel (+18)🔥🔥🔥 DüzenleniyorWhere stories live. Discover now