°21.Bölüm°

14.2K 432 175
                                    


Medya: BARLAS VE GRİ GÖZLERİ

Mini not: Farkındayım kitabın ortasında karakterleri açıklamak saçma gelebilir ama ne yapayım ben biliyorum bari sizde bilin istedim...

Model: Gino Pasqualini

▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤

"Ne demek ne?"

"Demek sen ne?"

"Sen demek ne?" Bir kaşını kaldırmış kazanmanın verdiği gururla yüzüme bakıyordu.

Vay anasını resmen şah ve mat olmuştum.

Gri gözlü kutup ayısı, belimi sıkıca kavrarken yatakta oturur pozisyondaydık. Daha doğrusu beni ayaklarımdan çekip kucağına almıştı. Bu arada gri bir eşofman giymişti. Ve aşırı seksi duruyordu kaslı bacaklarında o eşofman.

-Kaşla göz arasında valla bravo

+Ay ne demek her zaman.

Tabi şuan ne bacaklarına ne de vücudunun başka yerine bakamıyordum. -Çıplak üstüne bile- Gri gözlerin esiri olmuştum. Tabi bundan çokta şikayetçi değildim.

"Söyleyecek misin?" Dedi. Neyden bahsediyordu bu?

"Neyi?" Soruma göz devirip "Büyülendin farkındayım ama beş dakika öncesine geri dön."

-UKALA!

+UKALA!

+AY ilk defa aynı fikirdeyiz!!

-Çok sevinmeyin sazan hanım.

+Neden diye sormayacağım.

-Sorma.

+Trip?

-...

+Bu arada bana ne soruyordu bu adam?

-Ona onu hala istediğini söylemeni.

+Ups...

Ama ben bunu tekrar söyleyemem ki... Tamam saçma gelecek belki ama utanırım. "Ben" kaşları tekrar çatıldı. Fakat bu sefer gözlerinde endişe gördüm. Bana hiç ummadığım ve tamamen aklımdan çıkmış o soruyu sordu. "Senin burnun ne zamandan beri böyle?" Ve ekledi. Ben ise o anı hatırlamamak için can çekişiyordum. "Sana ilk yaklaştığımda burnun sanki daha düzgündü. Burnun sanki...sağa yatmış. Eğilmiş gibi!? LAN SENİN BURNUNU KİM KIRDI!?"

İçimden her ne kadar 'ANAN' demek gelsede cıvıtmamak için demedim. Hayır yani onca zaman sonra ancak mı benim burnumu fark etmişti? Yuh tu yani. Morluklar iyileşmişti tamam onlara bir şey demiyordum zaten. Ama burnum besbelliydi. Veya saçlarım. Ne bileyim yani beni bu kadar bile önemsemiyor muydu? O pis karı burnumu kırdığında bana estetiği önermişlerdi. Hatta zorunluydu. Ve hatta bir kaç hafta erteleyebilmiştim. Sırf o fark etsin de benim neler çektiğimi görsün belki de birazcık vicdan azabı çeksin diye ertelemiştim. Bundan sadece Elfinin haberi vardı.

DOKUN BANAWhere stories live. Discover now