PAIN •MarkHyuck• NCT

91 5 10
                                    


PAIN

•^°=°^•

Марк се намираше в празната и мрачна кухня. Правеше си кафе както всяка вечер точно в единадесет и половина вечерта. След това щеше да седне на студения и мръсен диван в мрачния хол, и щеше да гледа в нищото докато пие кафето си бавно. И така щеше да прекара поредната тиха и самотна нощ. Да гледа в една точка в нищото и да стои буден цяла нощ. Да страда. Да търпи болката. Имаше си причина да го прави. Не можеше да спи. Не си позволяваше да заспи. Затвореше ли очи или се унесеше за кратко в дрямка виждаше онзи ден. Виждаше как онова чудовище убива любимия му пред очите му. После виждаше мъртвото му и окървавено тяло. Тогава не можеше да направи нищо, за да го спаси. Беше безпомощен. Беше слаб. Мразеше се, задето не можа да го спаси. Затова и си причиняваше всичко това. Можеше отдавна да се е разделил с душата си и от гадната болка, която чувстваше навсякъде, но най-силна бе болката в сърцето му. Можеше отдавна да е там горе при любимия си, но счете за правилно да стои още на този свят и да търпи болката си за отплата към любимия си, задето не можа да го спаси. Не можеше да се понася, не можеше да се гледа, не можеше да се отърве от кръвта на любимия си по ръцете си.

Липсваше му. Страшно много му липсваше. Не можеше да живее без него. Живота без любовта на живота му беше като ад за Марк.

Спомни си за малкото същество в корема на любимия си. Да, той беше бременен от Марк, но за съжаление сега и двамата са мъртви.

Щяха да си имат момиченце. Когато Марк разбра се зарадва страшно много.

Представяше си всеки ден, че този изпълнен с болка живот е просто сън, от който скоро щеше да се събуди и щеше да е посрещнат от приятния аромат на домашно приготвени палачинки заляти със сладко от ягоди и сметана, а отгоре поставена малка ягодка като за завършек на цялата закуската, любимия му щеше да го посрещне с усмивка на лице, щеше да го целуне нежно за добро утро и малката им принцеса щеше да прекъсне момента, като се качи в леглото при тях и се сгуши в обятията на Марк и Хечан. "Щастливото семейство" според Марк.

Но реалността беше много по- жестока от представите му.

Щяха да кръстят за съжаление нероденото си и мъртво момиченце Йон Хи.

NCT ONESHOTSWhere stories live. Discover now