Yutae •NCT•

136 7 2
                                    


ЗАГУБАТА НОСИ РАДОСТ

° ° °

Тейонг гледаше през прозореца на колата. Беше замислен. Отмести погледа си към огледалото за задно виждане и видя мрачните и изпълнени с болка очи на баща си. Върна погледа си да вирее през прозореца. Винаги се задълбочаваше много в размисли за неща главно свързани с живота му. Сега не бе по-различно, но не остана замислен за много дълго. Трябваше да се подготви психически за предстоящата му среща. Щеше да се срещне с майка си. Всеки месец от една година насам отиваше да я посети заедно с баща си. Баща му ходеше всяка седмица по веднъж от година.

Не се разбираше много добре с баща му, но все пак той го бе отгледал като собствено дете макар да не беше. Лесно свикна да го нарича свой баща макар всички караници през, които са минали. Сега и двамата споделяха една болка. Споделяха една загуба. Важен човек си отиде и за двамата. Неговата майка и съпругата на баща му.

След като Тейонг загуби биологичния си баща в пожар, единствено майка му беше до него и го крепеше. Слагаше лепенки на раните му. И се опитваше да го задържи на крака. Загубата на един от най-важните хора за него му се отрази наистина зле, но после дойде и новия му баща. Свикна доколкото можа с него, но не беше същото. Тогава, в този ден, загуби частица от себе си. А преди една година загуби и втората.

Тогава тримата, той, майка му и новия му баща, пътуваха към дома на баба му. Искаха да се срещнат с нея. Все пак отдавна не се бяха виждали. Обстоятелствата не им позволяваха. Тогава тъкмо се бе стъмнило и на пътя нямаше никакво движение. Бяха само те. Е, поне така предполагаха. Бяха се разговорили за нещо случайно и бяха спокойни. Но след това сякаш всичко се случи прекалено бързо. Някой, навярно пиян шофьор, се появи изневиделица и пресече пътя на баща му и той побърза да отбие, но не се получи. Пияният шофьор се сблъска с голямото дърво до широкият път. Шофьорът на другия автомобил наби спирачки и се опита да спаси семейството си, но сякаш всичко стана много бързо и не разбра как страната на колата из, която беше съпругата му се беше сблъскала с другия автомобил. Той видя съпругата си да стои на седалката обляна в кръв. Това направо го смрази. Погледна към задните седалки само, за да види Тейонг в безсъзнание. Тогава направи щеше да полудее. Губеше малко по малко здравия си разум и това не беше на добре.
Той се опита да мисли трезво, но просто мисълта, че може да изгуби някой от двамата, а дори и двамата го убиваше. Не можеше да го позволи. Погледа му попадна на мъжа в другата кола. Той също беше в безсъзнание оцапан с кръвта си. Мамка му, това не беше изобщо на добре. Съумя да извади телефона си и да се обади на бърза помощ. Докато ги чакаше провери Тейонг за повърхностни рани и щом не откри сериозни си отдъхна и погледна към жена си. Скъса единият ръкав на ризата си и с него се опита да спре кървенето от раната на жена си. Питаше се кога ще дойдат от бърза помощ и започваше да губи търпение. Не след дълго те се появиха и изтичаха до колата на мъжа, помагайки му да излезе. Изкараха и младата жена и я вкараха бързо в линейката. След това вкараха и Тейонг в другата линейка, тръгвайки бързо към болницата.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 14, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

NCT ONESHOTSWhere stories live. Discover now