Benim Hikayem

156 5 0
                                    

        Bir insana tepeden tırnağa, evrende hiç kimse yokmuşçasına aşık olmuştum. Masallar azizim, masallar! Bu dünyada mutlu sonla biten tek şeydir onlar. Bilemedik...

        Bazı şeyler olmuyorsa senin için hayırlısı budur. Olmuyorsa zorlama. Belki o sana cehennem olacak, belki sen tam vazgeçtim dediğinde gelecek.. Ne zaman aşık olduğunu hatırlamadığın gibi ne zaman vazgeçip bitirdiğini de hatırlamıyor olacaksın. Ve sen hâlâ kendinde 'gelsin, yine de istiyorum' diyecek cesareti buluyor musun? Yaradaşım.. Hoşgeldin ..

        Ilkler her zaman özeldir, unutulmaz.

        Ilkler her zaman özeldir, unutulmaz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

        Ben 6 yıl sevdim. Yıllarca uzaktan, hiç dokunmadan, görmeden. Onun beni sevmediğini hep biliyordum. Içimde bir yerlerde hissediyordum bunu. Aramızdaki mesafe fazla değildi, 178 km, 2 saatlik yol en fazla. Bir dönem hep platonik gitti, sonra bir gün çocukluk işte bir şekilde ağzımdan adını aldı.

      Başlarda arkadaşca gittik. Onun gözünde gerçi ben hep bir arkadaştan ibarettim ama... Insanların bazen ben bunu nasıl yaptım dediği anlar olur ya, tam da böyle bir zamanda öyle bir soru sordum ki, kendi mezarıma kendi ellerime bir kürek de ben attım.

...
-Yenge var mı?
+Var, Gizemm.
-Seviyor musunuz?
+Tabi ki. O da bulmuş benim gibi adamı, nasıl seviyor hem de! Sevilmeyecek gibi miyim?
-...

O gün canım çok acımıştı. Canım bile bana acımıştı..

       Bir süre ortadan kayboldum. O zamanlar tabii facebook dönemi, instagram sonralarda kuruldu. Bilgisayardan giriyordum, hatta bozmuştum sırf girip de görmeyeyim diye. Telefon zaten lükstü o yaştaki biri için, telefon da yok.. Uzun bir süre konuşmadık. Bir acı hissettim, sıkıntı bastı yüreğimi, seven sevdiğini hissedermiş de bilmezmiş sebebini,düşmezmiş üstüne. O gün anladım seven sevdiğini hisseder. Antreman yaparken kolunu kırmış, sporcu adamdı çok oluyordu böyle sakatlıklar.

Adam diyorum şimdilerde ama ağır gelmiyordur değil mi?

      O sıkıntıdan bir iki gün kadar sonra canıma tak etti, dedim yeter, çok bile dayandın, girdim Facebook'a. Keşke de girmeseydim..

...
+Nerdesin sen ya?
-Ne önemi var,geldim işte!
+Canım sıkkın benim de biraz..
-Neden ki?
+Ayrıldık biz ya..
...

      Ne kadar sevindirici bir haber değil mi? Sevinçten atmosfere kadar yükselip 'ulan artık o benim ' diyesi geliyor insanın değil mi? Değilmiş.. Sen onun canı yanıyor diye kül oluyorsun o başkası için yanıyor olsa bile..

      Babası memurmuş, tayini çıktığı için şehir dışına taşınmışlar. Ah salak kafam ahh! Bunun için biter mi lan, burdan anlamalıydın sevmemen gerektiğini, aşkının yalan olduğunu.. Ama bitmiş bir kere işte.

Uğultulu MezarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin