Bir varsın,Bir yoksun

29 4 0
                                    

Aradan kaç yıl geçerse geçsin sesini duyduğumda ben yine başa saracağım. Bu da benim sana ömürlük yenilgim olsun.

       Uzun zaman sonra bu gece geldin aklıma. Yoktun uzun zamandır, uğramıyordun aklımın kıyılarına. Asla silemiyormuş insan içini en çok acıtan insanı, hatırasını taşıyormuş ömrü boyunca. Geç anladım.

Sahi ne çok acırdı seninle canım. Canım bile bana acırdı. Ne çok yakmıştın beni, ne ateşlere atıp da yanmamı izlemiştin sessizce. Unutmadım, unutamam da zaten. Seni seviyor muyum hâlâ, bilmiyorum. Sevgi de değil artık benimki, sana ulaşamamak telaşı sanki. Ne sıcak gülümserdin, hâlâ gözümün önünde. Ne göz yaşları dökmüştüm senin tek gülüşüne, yokluğuna, suskunluğuna.
Sesin... Bir dünya huzuru toplardı sanki her bir tonunda.

Sesin huzurdu,sessizliğin intihar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sesin huzurdu,sessizliğin intihar.

      Gönlünde yer edinenin varsa daha bir anlamlı gelir şarkılar sana. Hepsi olmayışını hatırlattı bana, yarım bırakılmışlığımı.. Her gece sesim duyulmasın diye sıktığım çenemin acısını yüreğimde hissettim ben. Ne günler, ne acılar yaşattın bana da bir kez olsun ah etmedim sana. Seninle doğdum, büyüdüm, sensizlikten ölüyorum. Acılarıdır insanı olgunlaştıran, açtığın yaralarla büyüdüm ben. Şimdilerde kimseye kapı açamıyorum, al bu kalp senin diyemiyorum. Seni istemiyorum ama senden başkasına da kabul değilim. Sen sana gelmeyi bilemezsin, sen kendine hiç kapı açmadın ki.. Tükettin kalbimi, sevgiye körelttin, içten içe kul eyledin, haberin yok. Derdim oldun, haberin yok!

Ne acı, dün sarıldığın adama bugün bir merhaba bile diyememek. Sana gelememek, senden gidememek. Şimdi sen yoksun, ben senden de yoksun.






Uğultulu MezarWhere stories live. Discover now