E un vis?

439 32 9
                                    

-V! Stai puțin! striga RM după mine.

Nici că mă gândesc să mă întorc, așa că el apare în fața mea.

- Magul a zis că o sa încerce să o protejeze, o sa fie cu ochii pe ea pentru că maică-sa i-a fost draga.

- Sunt singurul care o poate proteja , îi zic sec și îmi continui drumul până la mașină.

Așa am lăsat în urmă pe cei pe care îi consideram frati, alături de care luam orice decizie. Niciodată nu știi când cei pe care ii considerai apropiați îți vor face atât de mult rău, și fiind conștienți de slăbiciunile tale. Faptul ca nu m-au implicat, nu mi s-a explicat și mie m-a făcut sa îmi pierd încrederea.

(( SooJin's P

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(( SooJin's P.O.V ))

Sa fiu înapoi acasa este așa nostalgic, chiar daca am fost plecata puțin timp. Însă, lângă V ma simțeam confortabil, probabil și de asta m-am acomodat cu el si cu situația.
Nostalgia asta, o pot simți prin aerul pe care il miroseam de fiecare dată cand intram în living, alcool, imi închid ochii si il văd pe tata in fața televizorului, iar pe mine în bucătărie după ce am avut o zi grea la școală, sau stresanta de la munca mea de weekend făcându-i mâncare fiindcă el nu voia sa "piardă meciul". Câteodată aducea argumente precum "Esti femeie, femeile trebuie sa faca copii și pe plac bărbaților", ciudat, nu suntem in secolul 19, însă nu ii spuneam nimic, pentru ca îmi era frica de reacția lui. Bineînțeles ca eram copleșită de frica când intram pe ușă și auzeam televizorul, știam exact ca el era acolo cu o sticla de bere in mâna si alte 2 sticle goale pe măsuța de cafea.
Dar, acum e liniște, e curat, simt ca ma aflu complet într-o alta casa și datorita muncii mele, și dorinței de a scăpa de toate urmele pe care le-a lasat tata in urmă.

Pornesc televizorul și îmi pun un bol cu ramen instant proaspăt facut pe măsuță.

Ce aș putea vedea?
Trec peste câteva programe pana când dau de unul cu știri.
Hm, pare interesant.

"Este cumva Seul in pericol de invadare? Ce au de gând? Populația umana e pe cale sa fie exterminata? Din păcate nu exista răspuns, însă trebuie sa ne protejam, nu uitați obiectele esențiale! În continuare vă vom prezenta un scurt program care vă v-a informa in legătură cu protejarea împotriva vampirilor."

Știu ca este vorba despre vampirii care au venit in Seul, am si uitat cum ii cheamă, dar au venit după mine, eu sunt cea care ii pune in pericol pe toți oamenii. Eu si sângele meu dulce.
Gândurile îmi sunt deranjate de anumite bătăi la ușă. E cumva tata?

Mă ridic încet de pe canapea cu ochii fixați spre ușa de la intrare, si în același timp absorbita de frica. Daca e tata, să ma pregătesc pentru bătaie...
Fac pași mici spre ușa, iar persoana din spatele ei mai ciocane încă o data ceea ce mă face sa tresar involuntar.
Pun mâna care îmi tremura pe clanța si respir greu, trag aer în piept si o apas.

SINNER [ Vampire Au.《TaeHyung FF-Ro》]Where stories live. Discover now