KARAKTER TANITIMI.

298 17 5
                                    

 EMİR: Chicago devlet lisesindeki piskopat üçlünün ele başı. Okulda nam salmış korkulan bir üçlü. Kimsenin yaklaşmaya uğraşmaya bulaşmaya cesaret edemediği üçlü bir piskopat çetesi. Patch bunların içindeki en sessiz sakin görüneni ama emin olun ki en tehlikelisi o.

GÜNEY: Piskopat üçlü çetesinin ikinci üyesi. En az patch kadar piskopat bir çocuk. Yüzüne bakıldığı zaman masum bir çocuk muş izlenimini versede asla göründüğü gibi masum birisi değil. Karşısındakilerle alay edebilen kimseyi umursamayan herkezi küçümseyen bir çocuk. Ama asla hafife alınamaz.

CAN: Ve piskopat üçlünün sonuncu elemanı. Sexy görünümlü yumuşak bakışlı kahriban rengi gözlere sahip bir çocuk. Ama kesinlikle yumuşak gibi değil. Piskopat üçlüde göründüğü gibi olan tek kişi Patch. 

GÖKALP: Chicago devlet lisesinde öğrenci. Damien'in ilk arkadaşı. Çevresiyle iyi geçinebilen derslerinde ve sporda başarılı olan iyi çocuk tiplerinden. Eşcinsel.

BARIŞ: Hikayemin ana karakterleri olan ikizlerden her konuda başarılı olanı. Sosyal başarılı ailesi ile arası iyi bir çocuk. Chicago kolajinde okuyor.

KAAN : Hikayenin ana karakteri olan ikizlerden ezik asosyal ve başarısız olanı. Aslında hikayenin ana karakteride diye biliriz. Bambaşka birisine dönüşecek olan bir çocuk. 

MİSLİNA : Chicago kolejinde okuyan bir genç kız. Eddie nin okulda tanıştığı ilk kız.

İKİZLER(DÜZENLENİYOR...)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz