Bölüm-2-"YENİ EV"

104 13 0
                                    

Barış ile beraber taşındığımız yeni kasabada tuttuğumuz yeni eve geldik. Şimdiden her şeyin çok farklı olacağını hissediyordum. Eski kasabada yaşadıklarım geldi aklıma birden. Babamın beni reddedişi geldi. O söylediklerini şuan duyar gibiydim sanki 

"Hayır. Hayır. Ben öyle değilim. Baba lütfen inan bana ben öyle değilim."

"Kes sesini Kaan. Sen her zaman böyleydin zaten. En başından beri bunun farkındaydım. Sen ailemizin yüz karasısın. Neden Barış gibi değilsin hah? Neden biraz kardeşin gibi olamıyorsun. Sen lanetlisin Kaan ve benim oğlum değilsin artık."

"Baba lütfen.... Annemden sonra sende arkanı dönme bana. İnan bana baba lütfen"

"Neye inanayım hah? İtiraf etsene hah? İtiraf et Kaan sende öylelerdensin. Lekelisin."

"Evet. Öyleyim ve bunu değiştiremiyorum tamam mı? Bu benim elimde olan bir şey değil. Neden ha neden? Neden kimse beni anlamıyor neden?"

" Evet ben Eşcinselim. "

Herkes den sakladığım sırrım ortaya çıkmıştı. Eşcinsel olduğumu herkes öğrenmişti. Bütün kasaba beni ayıpladı. Babam benden utandığı için - hah birde beni hiç sevmediğini göz önünde bulundurursak - beni reddetti. Bende kasabadan ayrılmak zorunda kaldım. İkiz kardeşimde benimle beraber yeni bir başlangıç yapmak için geldi.

Henüz daha 17 yaşına yeni girmiştik ikimizde. Annemiz doğum günümüze bir gün kala kanserden öldü. O öleli bir hafta olmamıştı. O kasabada o yokken daha fazlada kalamazdım zaten. Beni tek koruyan tek seven kişiydi o. 

Barış için ise arkadaşlarından ayrılmak biraz zor olmuştu. Ama artık her şeyi geride bırakarak yep yeni bir hayat kuracaktık. Geçmişi unutamazdık belki ama burada yeni bir başlangıç yapabilirdik.

**** 1 HAFTA SONRA ****

"Hey Kaan. Bu gün okula kaydolmamız gerek. Babamla konuştum. Ancak bir okula kaydolma şartıyla seninle kalmama izin veriyor."

"Öylemi istersen gidebilirsin Barış. Seni burada zorla tutmuyorum. Benimle kalmak zorunda değilsin nasıl olsa."

"Bak ben seninle gelmeyi seçtim tamam mı? Ama senin yaptığın gibi aileme sırt çeviremem. Babam okumamızı istiyor. Sence de bu gayet doğal bir şey değil mi?"

"Babam senin mi okumanı istiyor yoksa ikimizin mi?"

"Elbette ikimizin okumasını istiyor."

"Eminim öyledir."

"Hey bak sana baskı yapmak istemiyorum ama okula kaydolmamız şart."

"Peki öyleyse kaydolalım ama bir şartla."

"Nedir?"

"Ayrı okullara gideceğiz."

"Ne? Bu saçmalık neden böyle bir şey istiyorsun ki?"

"Saçmalık hah? Söyler misin neresi saçmalık. Senin gibi mükemmel birisi olmak istemem mi saçmalık. Senin sahip olduğu başarıya sahip olmak istemem mi saçmalık hah? Yoksa senin sahip olduğun gibi bir arkadaş grubuna sahip olmak istemem mi saçmalık. Senin gibi biri olamayayım diye mi istiyorsun bunu?"

"Ne diyorsun sen. Sosyal konularda eksik olman benim sorunum mu yani?"

"Lafı çeviriyorsun sevgili kardeşim."

İKİZLER(DÜZENLENİYOR...)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant