20.KAPITOLA

264 20 2
                                    

Z pohledu Cola

Vanessa na nás vykulí oči. Jenom po ní hodím otrávený pohled a dojdu za ní. Sednu si na svoje místo, tedy vedle Vanessi.    
,,Ty jsi nebyl v knihovně. Co ty by jsi tam dělal."   
,,Hele nestarej se, jo." Řeknu a přivřu oko, ale pravé oko mám ozdobené monoklem. Jako za žádnou cenu jsem nepochopil proč na mě tak skočil.  
,,Au." Syknu potichu, aby mě nikdo neslyšel.   
,,Stalo se něco?" Zeptá se Vanessa a koukne na mě.   
,,Ne nic, nestarej se!" Odseknu, ale ona se nevzdá.  
,,Jo, pořád nechápu, kde jsi byl a proč jsi byl s tím odpadem. Ty dva tam bych ještě pochopila, ale tu šprtku nechápu."   
,,Vanesso nech toho, ty taky nejsi dokonalá a neměla by jsi soudit lidi o kterých nic nevíš." Řeknu a ona stichne. Zakoukám se dopředu.  
,,No tak promiň, nechtěla jsem tě naštvat. Nechceš jít ke mně?"   
,,Hele dneska a zítra nemůžu, ale v pátek klidně můžeme, teda jestli máš na mysli to co já."   
,,No jasně, tak nepůjdeme na rande."   
,,Fajn tak v pátek a teď už mlč." Řeknu a zaposlouchám se do výkladu. Ano přesně tak, Cole Mendes dává pozor, ale to je poprvé a napsledy co doopravdy dávám pozor a né jenom na oko.

Když hodina skončí vydám se na záchody. S tím make-upem si připadám jak buzerant. Ježiši. To je tak ponižující. Ale ještě víc mě štve to proč se do mě pustil, ale tohle mu nedaruju. Tohle mu ještě vrátím. Naštvaně ruku proženu pod proudem vody a ona se rozprskne po celém umyvadle a po zrcadle a o zdi ani nemluvím. Naštvaně a dost pevně stisknu umyvadlo.  
,,Tak a teď budeš pikat můj milý bratříčku." Řeknu svému odrazu v zrcadle. Vyjdu ze záchodů a do někoho narazím. Ten dotyčný spadne na zem.   
,,Hele dávej pozor ty. Courtney?! Ježiši promiň to jsem nechtěl." Řeknu a pomůžu jí posbírat rozházené papíry. Jak já to nesnáším se takhle přetvařovat, ale musím uznat, že jsem v tom, ale kurva dobrej. Takovej přesvědčivej.   
,,Ne, ne já se omlouvám hrozně moc." Řekne a přitiskne si papíry blíž k tělu. 
,,Za co, ty se neomlouvej. Já nevěděl jsem."   
,,To je dobrý já už půjdu." 
,,Courtney?!"    
,,Cole prosím nech mě být." Řekne a odběhne pryč. To je ale Káča hloupá.

Vrátím se zpátky do třídy a sednu si na svoje místo. Počkám až hodina začne.  
,,Tak dobrý den třído. Chtěla bych vám oznámit, že za chvíli vám přijde něco ředitel oznámit. Myslím si, že tohle se vám bude líbit." Řekne a pustí se do výkladu. Chvíli jen tak poslouchám, co se šeptá po třídě a potom všichni stichnou, když se ozve klepání na dveře. Do třídy vejde náš ředitel a my všichni se postavíme. Ano i já. Jsem největší debil a drzej fracek jak hovado, ale z našeho řídi mám respekt.  
,,Tak dobrý den třído. Děkuji posaďte se." Řekne a my všichni se posadíme. 
,,Takže jsem tady, abych vám oznámil, že zítra se u nás budou pořádat podzimní slavnosti a naše škola propůjčila prostory pro tuto akci a."   
,,Ano Cole co potřebuješ?"    
,,Pane řediteli. Já teda nepochybuju o té akci, ale co to znamená pro nás?" Zeptám se a on se usměje.  
,,No pro vás na zítra vyhlašuji ředitelské volno." Řekne a všichni nadšeně vyjeknou teda všichni až na Courtney. Ta mi přijde nějaká divná, ale to není můj problém.
,,No tak klid. Uklidněte se. Kdo by chtěl tak se může přijít podívat, ale stejně si myslím, že budete doma a budete se učit. No nic, tak to je vše a v pátek se uvidíme." Řekne a odejde.  
,,Tak jo klid, pokračujeme." Řekne učitelka a vrátí se k učivu. Naštěstí to všechno uběhne docela rychle a konečně už můžeme jít domů a zítra se pustím do své pomsty. Vyjdu konečně ze třídy po skončení poslední hodiny.  
,,Tak to je super, že máme volno. Ale stejně bych byl rád, kdyby jsme to připravili už dneska."  
,,Jo, to by bylo lepší no a zítra už by jsme tam jenom šli hodinu před začátkem, aby jsme to všechno stihly než přijdou."   
,,Jo tak domluveno a vy můžete teď?" 
,,No já můžu." Řekne Clarke.
,,No dneska a zítra můžu vyjímečně taky." Fajn takže jdou, super.   
,,Tak výborně tak jdeme. Ještě zavolám Andymu, aby s tím počítal."  Řekne Shawn a všichni tři odejdou. Já vylezu z poza rohu a dojdu ke skříňce.

My Annoying Brother Kde žijí příběhy. Začni objevovat