70.KAPITOLA

146 14 0
                                    

Z pohledu Cola

Dojdeme za Shawnem do třídy, já s Clarke se držíme dál.  
,,Ahoj Courtney." Řekne Shawn a sedne si k ní do lavice.   
,,Courtney nech."   
,,Ne nechci." Řekne chladně a mně se stáhne žaludek. Takovouhle Courtney jsem snad ještě neviděl.  
,,Clarke takovou jí neznám."  
,,No, tak to ani já ne."  
,,Courtney počkej nech si to vysvětlit." Zkusí to Shawn znovu, ale ona se víc odtáhne. 
,,Pojďy jdeme si sednout." Popostrčí mě Clarke k lavici za nimi.  
,,A co si mám nechat vysvětlit. Že jste si hráli na moje kamarády a pak jste mi vrazili kudlu do zad. Tohle totiž kamarádi dělají běžně."  Řekne a mně se úplně zastaví dech. Tohle není moje Courtney. 
,,Courtney, ale my jsme tvoji přátelé a stále budeme." Řekne Shawn a usměje se. Courtney se na něj koukne bez emocí. 
,,Prosím Courtney, věř nám, věř mně!" Přiběhnu k ní a kleknu si před ní. Zadívám se jí do očí. Ve kterých se zaleskne, strach, zranění, nedůvěra, chlad, ale přesto všechno i láska. Chytnu jí za ruku. Ona s ní ale hned trhne a natiskne si ji blíž k tělu. 
,,Courtney prosím" nahrnou se mi slzy do očí.  
,,Kurva!" Bouchnu do lavice, čímž ji trochu vyděsím. Sakra, jak rád bych jí teď obejmul a řekl jí, ať se ničeho nebojí, ale já jsem ten, kdo to způsobil.

,,Courtney? Promiň to jsem nechtěl. Nechtěl."   
,,Běž pryč! Dejte mi všichni pokoj. Jasný?! To mi nedokážete říct nic jiného? Máma měla pravdu."   
,,Courtney ne, to neříkej, my máme pravdu." Položí se do toho i Clarke. 
,,Ty už nic neříkej, myslela jsem, že jsi kamarádka, ale ty jsi prostě chtěla být někdo."   
,,Courtney to není pravda, já jsem tvoje kamarádka pořád, my všichni a přiznej si to, ale nebýt nás, tak tady nikoho nemáš." Řekne a to Courtney opravdu dodělá.  
,,A...a..aha?"  
,,Ježiši Courtney promiň, to jsem nechtěla, já to tak nemyslela, vážně, tohle mi ulítlo, věř."  
,,Ne to je v pohodě nemám. Nemám už nikoho!"   
,,Courtney?"   
,,A dost, přestaňte na mě mluvit, přestaňte říkat tohle, vážně to není příjemný. Já to vím, jsem nic a už navždy to tak zůstane."   
,,Courtney ty nejsi nic, jsi naše kamarádka a moje láska, ty jsi ta jediná, kterou miluju. Prosím pochop to." Řeknu a sklopím hlavu.
,,Na tohle manipulování si najděte někoho jiného." Řekne a i se svými věcmi odejde.

,,Ale, ale, ale ta šprtka se nám nějak rozjela. No jo, pamatuješ, co jsi jí řekl? Jednou odpad téhle školy, navždy odpad téhle školy."  
,,Drž hubu Austine!" Zařvu na něho a zatnu ruce v pěst.  
,,Páni, slyšeli jste to? Slavný Cole Mendes, největší děvkař téhle školy, co měl v posteli snad každou holku tady a ne jenom tady, se teď hroutí kvůli kopačkám, které mu dala šprtka." Dořekne a začne se smát stejně tak, jako všichni kromě nás. Neudržím se přijdu k němu a jednu mu vrazím.  
,,Ty debile, nebudeš urážet mou holku!"   
,,Ty sráči, pokud vím, tak už to není tvoje holka." Řekne a vrazí mi jednu ránu do nosu.  
,,Ty jsi ubožák. Pěstmi nic nevyřešíš, ale jestli chceš dostat znova, tak klidně." Řekne a znovu mi jednu natáhne. Trochu zavrávorám. Zavřu oči, když on se připraví mi dát zase pěstí a najednou si ji vybavím. Její neposlušné vlnité pramínky vlasů, které si strká za ucho. Její nádherné oči, které se lesknou jak průzračná tyrkysová jezera, když je šťasná. Její sladký úsměv, který mi vždy dodá sílu.

Otevřu oči a zastavím Austinovu ruku těsně před mým obličejem. Zamračím se a jeho ruku zakroutím využiju na to všechnu svou sílu. 
,,A..a..au." Začne Austin sténat.  
,,Cole prosím nech mě."    
,,Přestaň mě srát. Debile!" Zařvu a jeho ruku pustím, on se zkácí na kolena a zvedne ke mně pohled. 
,,Jsi mrtvej Mendesi!" Řekne  to nevydržím a přitáhnu si ho za lem trička k sobě. 
,,A ty budeš pykat pokaždé, když řekneš něco o mé holce!" Řeknu a pustím ho. Otočím se k němu zády a dojdu si sednout na svoje místo.   
,,Jsi v pohodě?" Zeptá se mě Clarke a já přikývnu. Kouknu se na prázdné místo Courtney, trochu pousmutním. Nevím proč, ale nikdy se mi po nikom nestýskalo tak, jako po Courtney. Ublížil jsem jí a tohle mi už neodpustí.  
,,Nejsem v pohodě. Přišel jsem o jedinou dívku, kterou jsem kdy miloval. Ona byla jediná, u které jsem cítil lásku a ne jenom, protože jsem si potřeboval užít. A to mě ještě víc sere. Ublížil jsem holce, která mě taky milovala." Řeknu a sklopím hlavu. 
,,A stále tě miluje Cole."   
,,Cole já znám Courtney dlouho, ona tě miluje jenom prostě musí vstřebat to, co jsme jí provedli." Řekne Clarke a usměje se.   
,,Hele nebojte, já s ní zkusím ještě promluvit." Řekne Shawn a usměje se. Zrovna ve chvíli, kdy se do třídy vrátí Courtney.  Chci něco říct, ale Clarke mě zastaví a zakroutí hlavou na znamení, abych nic nedělal. Jenom přikývnu a zůstanu sedět. Do třídy mezitím přijde učitel a začne ve svém výkladu.

My Annoying Brother Kde žijí příběhy. Začni objevovat