34.KAPITOLA

173 14 2
                                    

Z pohledu Courtney

,,No to už opravdu nemyslíš vážně Courtney?!" Zařve na mě máma.  
,,Byla to nehoda." Špitnu a kouknu se na svůj mobil, který leží ve prostřed stolu a je snad na pět kousků.   
,,Jo nehoda? Nehoda není náhoda! Promiň Courtney, ale od té doby, co se kamarádíš se Shawnem, tak se ti všechno rozbíjí. Nejdřív kytara, a teď mobil, co přijde potom?"   
,,Mami ne, on za to nemůže. Kytaru by v životě nerozbil a ten telefon vím kdo rozbil."   
,,Jo a kdo?"    
,,Mami vždyť jsem ti to říkala, že to byl Aaron z protější třídy." Řeknu a máma nakonec naštvaně přikývne. Nechápu proč, tenhle telefon jsem měla už od sedmé třídy a nebyl to drahej iPhone, on to ani nebyl IPhone i když je rodiče mají, já ho nepotřebuju. 
,,Dobře, na tady, vydržíš to s tímhle a v sobotu půjdeme koupit novej." Řekne máma a dá mi nějakej starej Samsung po Benovi. Vezmu si ho a poděkuju. Letmo se podívám na tátu, který se na mě povzbudivě usměje.

,,Budu u sebe."   
,,Jo a příště si dávej na svoje věci větší pozor!" Zakřičí na mě mamka. Už zase se mi chce brečet. Ale dneska mě trochu Cole překvapil. Nejdříve se zastal mě a pak Shawna. Ale to nic nemění na tom, že já jsem mu úplně ukradená. Teda mě to netrápí. Možná trochu. Ale možná je tu možnost, že by se i ten největší kretén mohl změnit. No i když u Cola to jde, ale někdo jako je třeba Aaron a Austin tak nevím no. Zalezu si do pokoje a vezmu si knihu sednu si na malej gauč, který mám u okna. Sice venku je už tma, ale já si tam čtu nejraději. Začtu se do knihy a za chvíli se ozve klepání.   
,,Dále." Řeknu, ale oči od stránek neodlepím. Do pokoje přijde Laura.  
,,Courtney pomohla by jsi mi s matikou?" Zeptá se a já se na ní kouknu. Usměju se a zavřu knihu. Ona skočí na postel a otevře učebnici. 
,,Tak s čím potřebuješ pomoct?"  Zeptám se a sednu si na proti Lauře na svou postel.

,,No tady s tím, my z toho píšeme a já nevím co s tím." Řekne a já se usměju. Je to snad to nejjednodušší co může být, jsou to rovnice s jednou neznámou.   
,,Tohle je úplně jednoduché, stačí v tom jenom nehledat nic složitého koukej, dáme třeba 4x-3x=12. Takže čtyři mínus tři je kolik?"   
,,No jedna."
,,No vidíš takže jedna, ale jednička se nepíše, takže ti zbyde x=12, no a to je výsledek." Řeknu a dvakrát to podtrhnu.
,,Cože to je to takhle jednoduché?"   
,,Jo ježiši já ti říkala nehledej v tom velkou vědu." Řeknu a zasměju se.   
,,Tak jo, teď spolu uděláme pár příkladů na procvičení."  Řeknu a napíšu jí pár příkladů. To kde se zasekne jí vysvětlím.  
,,Tak už to chápeš?"    
,,Jo chápu, děkuju moc." Řekne a obejme mě.  
,,Hele, když jsem dokázala vysvětlit i o dost těžší matiku Colovi, tak tohle byla hračka." Řeknu a s Laurou si plácneme.
,,Jo, když je řeč o tom, počkej tady." Řekne a já se jenom nechápavě usměju. Za chvíli se vrátí a podá mi nějakou obálku.  
,,Na, dej to Shawnovi a vyřiď mu, že ho pozdravuju a že doufám, že se brzy vrátí a byla bych ráda, kdyby si to přečetl."   
,,Jo vyřídím, a předám, neboj se, myslím si, že si to rád přečte." Řeknu a usměju se.  
,,Večeře!"   
,,Tak pojď jdeme." Řeknu a i s Laurou se vydám do kuchyně na večeři.

Po večeři se dojdu vykoupat a potom si ještě přečtu dějepis a lehnu si do postele. Vezmu si svůj staronový telefon a pokusím se ho nějak uvést do chodu. Když se mi to asi po půl hodině povede tak se po dlouhé době kouknu na instagram. Všimnu si, že mě začal sledovat Shawn, ale co mě překvapí ještě víc je to, že mě začal sledovat Cole a dal mi lajk na fotku, která je dva roky stará a jsem tam s mládětem lva a je to v národní rezervaci v Nigérii. Tam to bylo hrozně dobrý. Rozkliknu jeho profil a kouknu se na pár jeho fotek. Nemá tady jenom takový ty kde se tváří jako největší king na světě. Na té jedné je s celou svou rodinou a je to focené na nějaké pláži. Uprostřed stojí Aaliy vedle ní z leva mamka se Shawnem a z prava její táta s Colem. Nejvíc mě na tom zaujme ten jeho úsměv. Je úplně jiný, než jaký znám, tenhle je tak upřímný a opravdový. Nakonec mobil vypnu a otočím se k oknu zavřu oči a propadnu se do svých snů.

My Annoying Brother Kde žijí příběhy. Začni objevovat