Частина 2: Глава 1

567 33 0
                                    

« Лідія Зол - блакитноока дівчина, з білявим волоссям, а її історія кохання стала дивовижним прикладом для інших. Хто такий Віктор Делорден? Вампір який покохав звичайну людину. Хто я така? Дочка Лідії та Віктора яка не може збагнути одного: чому мама спочатку кохала Макса, а потім покохала тата? Я і досі не розумію цього, а головне питання: Чому Макс вибрав Анджелу? Десь в глибині душі я відчуваю порожнечу і не можу думати про це все. Зараз мені потрібно забути про існування Макса та про всіх інших. Все, мені потрібно бігти »

Вкотре записую це в свій щоденник із кожним разом згадую всі події які зі мною сталися. Закриваю блокнот і ховаю під матрац. Встаю та покидаю кімнату. Зараз літо. Вже цього року я йду в коледж і почну нове життя. Цей останній рік видався важким. Я старалася з усіх сил, щоб здати ті екзамени на вступ до коледжу. Тато пишався мною. І в мене все вийшло. Я вже цього року вступлю в найпопулярніший коледж в Лос - Анджеласі.

Спускаючись з сходів я побачила тата і Риту. Вони про щось розмовляли, а коли я спустилася то вони замовкли і перевели погляд на мене.

— Міро, яка я рада тебе бачити! - сказала Рита і підійшла до мене щоб обняти.

— Я теж тебе рада бачити, Рито, - обняла я її.

— Рита, приїхала, щоб ти трішки пожила в неї. В мене багато роботи в офісі і я мало приділяю тобі уваги. Тож тепер ти будеш кожного дня з Ритою, - відповів тато на що я дивно відреагувала.

— Як це? Я буду жити в Лос - Анджеласі? Ти жартуєш! - не вірила я в це і дивно подивилася то на тітку то на тата.

Рита торкнулася мого плеча і уважно почала вдивлятися в мої зіниці.

— Сонце, якщо ти не хочеш їхати, то так і скажи, - сказала вона і тепло усміхнулася.

— Я тільки за! Але якже ти, тату? Що ти будеш робити сам? - вже звернулася я до нього.

Він лише ледь перевів погляд на мене, а тоді усміхнувся й промовив:

— Не хвилюйся за мене. Тобі буде корисно пожити з Ритою, - відповідає він і підходить до мене, а Рита стає в сторонку, він обнімає мене.

Після цього я повернулася в кімнату і почала збирати речі. Взяла свій блокнот і поклала на самий низ сумки, а зверху наклала одягу та засобу особистої гігієни. Вийшла з будинку і сіла в машину Рити. « Я ще не знала куди їду і що зі мною буде. Але пекло тільки почалося після мого від'їзду з Лаінини » Дорога була довгою і нудною. Я вже пару раз закривала очі і згодом заснула.

Вампір Мого Серця (2)Where stories live. Discover now