Váratlan vendég!

2.3K 80 0
                                    

Reggel, na jó inkább mondanám délelőttnek, mivel 11-kor  keltem, mivel szombat van. Gyorsan felöltöztem.


A hajamat egy laza kontyba összefogtam és mentem is le a konyhába

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.




A hajamat egy laza kontyba összefogtam és mentem is le a konyhába. Megittam a szokásos Lattém. Amikor raktam be a poharam a mosogatógépbe csengettek. Fogalmam se volt, hogy ki lehet, mert a lányok nem csengetnek soha. Apu nincs itthon, én meg nem várok senkit. Lassan odasétáltam és kinyitottam. Nagy meglepetésemre egy futár állt ott. Igaz rendeltem egy magassarkú bokacsizmát, de nem tudtam, hogy ma hozzák.
-Jó napot Victoria Cornernek hoztam.- mosolygott
-Jó napot, én lennék az- néztem rá komolyan
-Tessék, ide kérnék egy aláírást!- mutatott egy vonalra aláírtam- Nem is zavarnám tovább, viszont látásra.- köszönt el.
-Viszlát.- köszöntem el én is, aztán mentem be a nappaliba bekapcsoltam a házimozi rendszerünket és jó hangosan hallgattam a kedvenc zenéim miközben kicsomagoltam a magassarkú bokacsizmámat.


Felrohantam elraktam a megfelelő helyre a gardróbomban és utána mentem is vissza a nappaliba

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.



Felrohantam elraktam a megfelelő helyre a gardróbomban és utána mentem is vissza a nappaliba. Amikor leértem a lépcsőn csengettek. Ezt nem hiszem eel. Szombaton se lehet békén hagyni az embert? Odasétáltam és kinyitottam az ajtót és nagy meglepetésemre Carlos állt ott.
-Hát te?- néztem rá kíváncsian
-Hát én jöttelek boldogítani, bár ahogy hallom te elvagy-nevett fel, amin nekem is nevetnem kellett.
-Gyere be-mondtam neki miközben elálltam az útjából.
-Jól áll ez a ruha-kacsintott én meg éreztem, hogy paradicsommá válok.
-Köszi, de hozzád képest én melegítőben "bulizok", miközben te meg pacekba öltöztél-mondom neki. Ő pedig  beletúrt a hajába. Ahww.
-Hát neked ez is jól áll-na jó témaváltás következik részemről.
-Kérsz valamit inni?- most komoly? Ennél jobb eszembe se juthatott volna.
-Öhm..nem köszi-mondta látszik leesett neki a témaváltásom.
-Mos készültem pizzát rendelni. Rendelek neked is. Nem kérdés volt.-mondtam full komolyan.- Szóval milyet kérsz?-meglepődött látszik rajta.
-Hát egy Hawaii-sat kérek köszi, de kifizetem!- mondta full komolyan ő is.
-Ugyan már. Na egy pillanat felhivom őket.-mondtam és megállítottam az üvöltő zenét.- Jó napot kívánok Corner vagyok 2 Hawaii-s pizzát kérek. A szokásos címre. Visszhall.- értetlenül nézett rám Carlos ezért rá kérdeztem miközben leültem mellé.- Most mi van? Miért nézel így?- kuncogtam.
-Hát annyit mondtál, hogy Corner. Miért?- csak ennyi a kérdése? Az igen.
-Hát mindig onnan rendelünk, és aput nagyon jól ismerik, ezért annyit mondok, hogy Corner, és így már mindent tudnak.- mosolyogtam büszkén.
-Már mindent értek- mosolygott vissza rám.
-Nézünk filmet?-csillant fel a szemem
-Na ez jó ötlet, de miit?-nézett rám
-Hát itt van a távirányító válassz valamit, addig hozok Colát meg chipset!-ezzel el is indultam a konyhába. Összeszettem a chipseket meg a Colákat és visszaindultam. Beléptem a nappaliba Carlos segített letenni a cuccokat. Elindította a filmet. Egy ilyesztő résznél hozzábújtam ő pedig átkarolt. A filmet úgy néztük végig. Összebújva. A film vége előtt pár perccel csengettek én nem mertem odamenni, ezért Carlos ment ki és fizette ki a pizzákat.
-Odaadom a pénzt pillanat!- indultam el, de ő megragadta a csuklóm és magához rántott. Egyik kezében voltak a pizzák a másik kezével pedig a csuklóm fogta. Nem szorította csak fogta.
-Eszedbe se jusson kifizetni!- mosolygott rám.
-De...- kezdtem volna bele.
-Nincsen de!- mondta és elengedett. Letette a pizzákat és leült, én pedig mellé ültem és elkezdtük enni a kajáinkat.

Az ifjú maffiavezér!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang