A saját báromba ½

1.8K 64 0
                                    

Reggel 10 körül keltem, viszont Carlos addigra már nem volt ott. Szomorúan keltem ki az ágyból felvettem a köntösöm és lementem a konyhába. Amint beértem a konyhába láttam, hogy Carlos éppen rántottát süt. A háta mögé settenkedtem és átkaroltam a derekát, mire ő megfordult és lehajolva megcsókolt. Szerintem említenem se kell, hogy azonnal visszacsókoltam.
-Jó reggelt szépségem!- vált el tőlem és mosolygott.
-Neked is jó reggelt! Amikor felébredtem nem voltál mellettem és azt hittem elmentél.-mondtam miközben egy kávét csináltam magamnak.-Kérsz te is kávét?-váltottam témát gyors.
-Igen persze köszi, gyors kiszedem 2 tányérra a rántottát és már ehetünk is-mosolygott rám. Istenem, hogy ez mennyit tud mosolyogni!
-Szuper!-mosolyogtam rá és leraktam a kávéinkat az asztalra.
-Jó étvágyat!-mondta miközben lerakott elém egy adag rántottát.
-Neked is!-hú ez a rántotta tényleg nagyon finom. Azt hiszem sokszor fogok vele csináltatni hehe.
-Nagyon finom volt köszönöm! Csinálhatsz majd még nekem!-miután megettem mosolyogtam rá sunyin, mire ő elnevette magát.
-Rendben megbeszéltük.-nevetett még mindig. Mostmár nekem is nevetnem kellett.
-Tudod ma vasárnap van és tegnap azt mondtad segítesz elmondani a lányoknak. Nos annyit szeretnék kérni, hogy gyere el velem az irodámba. Ott szeretném velük közölni!-néztem komolyan a szemébe.
-Rendben persze! De várjunk a te irodádba? Saját irodád van?-csodálkozott.
-Hát tudod apunak vannak kaszinói bárjai és az egyik bárját "megkaptam" gyakorolni a főnökséget és néha abba bárba vagyunk napközbe a csajokkal szóval nem lenne annyira feltűnő nekik azt jah érted szerintem.-mondtam még mindig a szemébe nézve.
-Már értem és hány körül találkozunk a lányokkal?-érdeklődött.
-15:15-re beszéltük meg velük a talit, de 14:35-re be kell mennem vagyis mennünk, mert ki kell osztanom a jövő heti melókat.-mondtam üzleti hangsúllyal. Sajnos ebben apámra ütöttem. Ha üzletről van szó nem tudok viccelni soha. Az üzletekből élünk és az élet sem éppen egy vicc.
-Okés addig van még 2 óránk megnézünk egy filmet?-mosolygott rám témát váltva.
-Perszee!nyújtottam el az "e" betűt.-Nézzük meg a Venomot. Nem rég láttam és nagyon jó film!-mosolyogtam rá. Ő bólintott. Bementünk a nappaliba megkerestük a neten és elindítottuk. 14 óra körül lett vége. Igen délután 2ig pizsiben és köntösben voltam. Mondjuk ez nálam megszokás. A film alatt nem is nagyon beszélgettünk néha-néha "beszóltunk" a filmnek. De semmi komolyabb inkább csak néztük.
-Na én felmegyek felöltözök 10 perc és itt vagyok!-mosolyogtam rá és ekkor jutott eszembe, hogy ő már fel van öltözve, de nem abba amibe tegnap jött.-Honnan volt neked másik ruhád?-néztem vissza rá.
-Apa tegnap hozott. Reggel amikor felébredtem apukád még itthon volt és ő mondta.-erre csak bólintottam és mentem fel a lépcsön egyenesen be a szobámba onnan pedig a gardróbomba.
5 perc gondolkozás után ezt vettem fel:


-Pontosan 10 perc alatt kész lettél!-mosolygott rám mikor leértem a lépcsőn és megcsókolt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-Pontosan 10 perc alatt kész lettél!-mosolygott rám mikor leértem a lépcsőn és megcsókolt.-Gyönyörű vagy!-mondta és egy puszit nyomott a számra.
-Hát te se nézel ki rosszul, pont passzolsz hozzám!-kacsintottam rá. Szeretek "csipkelődni" az emberekkel.
-Indulhatunk?- kérdezte kuncogva.
-Persze! Gyalog megyünk?- kérdeztem vissza.
-Tán repülni szeretnél? Mert nincs nálam jogsi meg semmi.-Ezen csak nevetni tudtam.
-Viszont drágám nekem van motorjogsim!-mosolyogtam rá-Kövess és válassz motort! 3 van, de csak 2 közül választhatsz!-néztem rá komolyan. Nos igen van 3 motorom, de abból az egyik az ilyen gyakorló motor amivel, például ugratásokat tanulok meg ilyenek. Azzal nem járok a terepen kívül sehova.
-Menjünk ezzel!-mutatott rá arra a motorra amelyiket először kaptam.


-Pont ez a kedvenc motorom és a legelső is!-simítottam végig a motor ülésén aztán az asztalról elvettem 2 sisakot és az egyiket odaadtam neki utána pedig felültem a motorra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-Pont ez a kedvenc motorom és a legelső is!-simítottam végig a motor ülésén aztán az asztalról elvettem 2 sisakot és az egyiket odaadtam neki utána pedig felültem a motorra.-Ülj fel, ne legyél nyuszi!- nevettem rá és felkaptam a sisakot. Ezek után ő is felvette és felült. Kb 15 perc alatt odaértünk így volt még 2 percünk az eligazítás elött.
-Sziasztok emberek! A jövő heti feladatokat fogjuk most beosztani. Igen tudom nem mostanság volt ilyen, de tuti fülest kaptam egy szállítmányról!-erre mindenki elcsendesedett végre-Ez egy hajó lesz, azaz kikötőbe kell menni szerda hajnalba. A szokásos csapat megy, viszont most azok az emberek akik teríteni szoktak azok most segítsenek majd kipakolni, mert ez egy nagyon nagy szálítmány. Mindenkit kérek, hogy dolgozzatok össze! Nos, ha nincs kérdés, akkor mindenki mehet a dolgára!-mindenki hamar el is tűnt kivéve egy fiút aki újonc és teríteni szokott.
-Én szeretnék kérdezni tőled, de ha lehetne csak négy szem közt!-nézett rám.
-Rendben akkor menjünk az irodámba Jack! Carlos addig menj igyál valamit nyugodtan!-mosolyogtam rá és megsimítottam a karját. Jackkel be is mentünk az irodámba.
-Nos arról lenne szó, hogy én még ilyet nem csináltam és..és nem tudom mit, hogyan és..és félek, hogy elrontom   és..-dadogott szegény fiú 14 éves és nem maradt senkije, ezért fogadtam "szárnyaim alá" nagyon jó emberem érti a dolgát jól bánik az emberekkel jól tudja használni a késeket és bátor is. Most először látom ilyennek. Biztos történt valami.
-Jack történt valami? Soha nem láttalak ilyennek!-gyanakodtam.
-Hát tudod, az a nagy darab emebered, sajna nem tudom a nevét. Ő is teríteni szokott.-így már tudtam kiről beszél ezért bólintottam egyet.-Na azt mondta, hogy nem végzek jó munkát és..-felhúzta a pólóját és láttam az ütés nyomokat. Rögtön fel álltam a székemből, odamentem hozzá és óvatosan hozzá nyúltam az egyik lila foltjához. Mire ő felszisszent.
-Jézusom nagyon sajnálom! Esküszöm több ilyet nem fog senki veled csinálni! Erről személyesen gondoskodom!-mosolyogtam rá és óvatosan megöleltem amit ő viszonzott.
-Miért vagy velem ilyen kedves? Másokkal nem vagy ilyen. Velem miért?-na ez egy jó kérdés.
-Tudod Jack mindig is szerettem volna egy fiú tesót, aki 1 max 2 évvel fiatalabb, mint én. Tudod nem csak az utcabeli hírneved miatt vagy itt! Hallottam rólad sokat! Kutakodtam a múltadban, amit sajnálok amúgy. Tudod nagyon megsajnáltalak és nem akartam, hogy az utcán élj. Tudod 15 éves tini lány vagyok, az már más téma, hogy nem átlagos az életem. De feléledtek bennem a "tesós" ösztönök mikor hallottam rólad. A kezdetektől fogva felügyeletem alatt álltál. Pár hete "vettem le a kezem" rólad. Remélem értesz engem.-erre bólintott.-Akkor kezdődtek ezek a verések? Pár hete?- néztem bele a szemébe.
-Igen..-ennyit mondott.
-Nem is kell mást mondanod!-megsimogattam a felkarját.-Bennem bízhatsz bármi van nyugodtan szólj!-mosolyogtam rá.
-Köszönöm!-mondta boldogan.
-Ez természetes, most pedig menj haza nyugodtan és pihenj elég, ha kedden bejössz!-indultam el kifele az irodámból.
-Úristen köszönöm nagyon rendes tőled szia!-mosolyogva sétált ki az irodámból utána pedig a bárból.
-Na itt vagy végre a lányok már 5 perce engem fárasztanak.-nevetett fel Carlos, mire én is elnevettem magam.

-------------

Bocsi, hogy idáig nem volt rész!

Az ifjú maffiavezér!Where stories live. Discover now