Egész nap meló!

1.4K 48 0
                                    

Tegnap este már semmi érdekes nem történt, szóval azt nem részletezem.
Amint reggel felkeltem felöltöztem és elindultam a bázisra.

Ma nem volt kedvem sminkelni ezért csak egy kis szempillaspirált kentem fel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ma nem volt kedvem sminkelni ezért csak egy kis szempillaspirált kentem fel. Amint leértem a lépcsőn felvettem a bakancsom

 Amint leértem a lépcsőn felvettem a bakancsom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

és már sétáltam is be a bázisra.
-Szia Főnök!- köszönt Jack, amint beléptem.
-Szia Jack, mi a helyzet?-érdeklődtem.
-Hát képzeld tegnap este Andrew eljött értem és azt mondta, hogy ki fog képezni és, ha jól megy akkor lehet majd saját fegyverem is!-mesélte izgatottan a fiú.
-Hűha, de szuper, örülök neki!-mosolyogtam rá, majd megláttam Andrewt.- Andrew gyere az irodámba kérlek!-néztem rá komolyan, ő erre csak bólintott. Bementem az irodámba és leültem a székembe, majd nem sokra rá bejött Andrew.
-Miért hivatott főnök?-nézett rám kíváncsian.
-Csak érdeklődni szeretnék, hogy...-neki állt csörögni a telefonom-bocsánat, ezt fel kell vennem.-ő erre bólintott.
*Hívás*
-Jó napot Victoria Cornerrel szeretnék beszélni!-szólalt meg egy férfi hang.
-Jó napot én vagyok Victoria, kihez van szerencsém?-udvariaskodtam.
-Jonathan Smith vagyok, fegyverkereskedő. Az apja mondta, hogy magával tárgyaljak mostantól. Szóval új szállítmányt tudnék szállítani magának szerdán.-mondta gyorsan. Ma hétfő van. Tehát 2 napunk van felkészülni. Az nem kevés, de nem is valami sok.
-Rendben. Hány órakor és hol tudnánk találkozni?-érdeklődtem tovább.
-A tónál lévő raktárban 23:00-kor. Addig is viszhall.-és bontotta is a hívást.
Andrew figyelemmel hallgatott mindent.
-Milyen szállítmány jön, kitől, hova és mikor?-nézett rám.
-Jonathantól jön és fegyverek. Szerdán 23:00-kor a tónál lévő raktárba.-néztem bele a szemébe.
-Hát az nem lesz könnyű menet. A legjobb csapatot kell vinni és természetesen én is megyek, hogy tudjak segíteni, hisz ez lesz az első szállítmányod. Az összes embert összehívom a tárgyalóba és elmondom kik a legjobbak.-én csak némán bólintottam, ő pedig már indult is.
10 perccel később már a tárgyalóban ültem és vártam, hogy mit fog mondani Andrew.
-Jonathantól jön szerdán éjjel egy szállítmány. A csapat felállás a következő:Jack,...-igen a 14 éves terjesztő Jack. A többiek neve most lényegtelen. Megismerkedtem a csapattal, mindenki nagyon kedves és fegyelmezett. Andrew tájékoztatta őket a részletekről, míg én tervet szőttem, hogy hol menjünk be és hogyan legyenek a csapaton belül a kisebb csapatok. Miután ezeket mind megbeszéltük vissza mentem az irodámba és folytattam a papírmunkát. Olyan este 7 körül Andrew jelent meg az irodámban.
-Andrew biztos jó ötlet Jacket is vinni?-aggodalmaskodtam.
-Igen, ma már elkezdtük a kiképzést és nagyon jól megy neki a lövés és a kés használat is. A bunyózást még nem próbáltuk, de az is menni fog neki szerintem.-erre csak bolintani tudtam.- Na, de Tori igazából nem emiatt jöttem.-nézett bele a szemembe.
-Mondjad csak figyelek rád!-tettem le a papírokat amiket épp tanulmányoztam.
-Nos szerintem lazulnod kellene ma már. Figyelj ember vagy és nem robot! Holnap is szerintem délután gyere csak be egy kis papírmunkát csinálni, edz egy picit és utána menj haza és pihend ki magad. Fáradtan nem tudsz koncentrálni!-nézett továbbra is mélyen a szemembe.
-Rendben, megfogadom a tanácsod! Még ezt az egyet átnézem és megyek is haza.-mutattam fel az egyik papírt.
-Rendben. Szia Tori, holnap találkozunk.-mosolygott rám.
-Szia Andrew!-mosolyogtam rá, ő pedig kiment. Gyorsan befejeztem az utolsó papírt és már mentem is haza. Olyan 21 óra körül értem haza lefürödtem beszéltem pár szót anyuékkal és mentem is aludni.

Az ifjú maffiavezér!Where stories live. Discover now