11|SİKEYİM HER ŞEYİ HEPİNİZİ

6.4K 322 127
                                    

Günümüz

Taehyung siparişi alıp hazırlaması için yanındaki arkadaşına vermişti.

Jungkook gittikten sonra eski kafesine tekrar dönmüş ve işletiminin başına geçmişti.FakatJungkook olmadığı için kafasını dağıtmak amacıyla, kendi kafesinde kasiyer-garson olarak çalışıyordu.

Uzun süredir yorgunluk hissetmiyordu Taehyung. Deli gibi Romeo ve Juliet okuyor, eski fotoğraflara bakıyor ve kendisini avutmaya çalışıyordu.

Tedavisini o kadar merak ediyordu ki Jungkook'un, bir şey olup olmadığını bilmek istiyordu.

Bu geçen 3-4 yıl arası sürede Taehyung cidden değişmişti. Gençlikten yaşlılığa dönecek kadar yorulmuştu hatta. Yavaş konuşuyor, gülmüyor ve az hareket ediyordu.

Jungkook ne zaman gelecekti bilmesede nefes aldığı her dakika bu konuda umut ile doluydu.

Gelecekti. Jeon Jungkook kesinlikle Jeon Taehyung'a gelecekti.

🌪️

USA/LOS ANGELES|Jungkook.

"Jungkook bey,azimli olarak çabaladığınız bu 4 yılda kanınızdaki tüm uyuşturucu maddeyi temizledik. Dış hayata tekrar dönebilir ve yaşamaya devam edebilirsiniz." Doktoru Jungkook ile gülümseyerek konuştuğunda Jungkook hiç olmadığı kadar mutlu olmuştu.

"Bizimle iş birliği yapıp 4 yıl boyunca sorun çıkamadığınız için teşekkür ederiz. Fakat size vermemiz gereken notlar var. Sanırım eşiniz Jeon Taehyung'tan geliyorlar. Tedavi sürecinde dikkatinizi dağıtmamak için verememeyi uygun gördük." Doktor odadan çıkınca Jungkook hemen mektuplarla dolu kutuyu aldı. Jungkook dolan gözleri ile mektuplardan birisini açtı.

-Jungkook,sevgili eşim.

Orada ne yapıyorsun ve hayatın nasıl bilmiyorum ama senin güçlü olduğunu ve buna dayanabileceğini biliyorum. Seni çok özledim, her şeyini çok özledim. Eğer bana karşı bir vicdan azabı çekiyorsan, hayır bunu yapma. Sana karşı tek kırgınlığım uyuşturucu kullanman çünkü.

Biliyorum ki, eğer mantıklı düşünebilseydin yapmayacağın şeylerdi. Seni affetmeye her zaman hazırım. Sadece tedavini tamamla. Ve üstelik yemene, uyumana dikkat et. Senin gece üzerin açılır,hasta olma sakın.

Hissedebiliyorum Jungkook. Birbirimizden çok uzak olsakta, beraber olduğumuzu hissedebiliyorum.

En sevdiğimiz dörtlüğü hatırlıyor musun?

Şiddetle haz bulan aşklar,
şiddetle son bulurlar.
Ölüm olur zaferleri,
Öpüşürken yok olurken ateşle barut gibi.

Seni seviyorum Jeongguk. Seninle olmak sonumu getirecek olsa bile, seni seviyorum.

-Jeon Taehyung.


Jungkook ağladığını düşen göz yaşı, mürekkepi dağıtıncaya kadar anlamadı.

Boşansalar bile hala kendisine 'Jeon' diyen bir eş'e sahipti. 4 yıl olsa bile ona sadakatsizlik etmemiş, onu beklemişti.

Jungkook gözyaşları'nın arasından sadece kendi duyabileceği şekilde fısıldadı.

"Taehyung,güzel sevgilim. Geliyorum."

My Cruel Husband//TAEKOOKDonde viven las historias. Descúbrelo ahora