3... 2... 1

3K 158 18
                                    

Nelhala jsem, když jsem tvrdila, že příběh Emmy, Ryana, Suzannah a Danteho je u konce, nicméně si myslím, že by možná stálo za to, se podívat do doby, kdy se Ryan s Dantem teprve připletli k počátkům své kariéry v Emmerson Industries, protože, kdo si správně pamatuje, nebyl to Ryan, kdo měl místo jezdce jisté. 

Navíc jsme skončili naposledy svatbou energické Izzy a Brandona, a já tenhle roztomilý pár nechci nechat bez jejich příběhu, takže tohle by měl vlastně být dá se říct i jakýsi první díl? Prequel? Jelikož se setkáme s teenagerským Ryanem, což poukazuje na dobu ještě před Nenáviď mě!

Navíc jsme skončili naposledy svatbou energické Izzy a Brandona, a já tenhle roztomilý pár nechci nechat bez jejich příběhu, takže tohle by měl vlastně být dá se říct i jakýsi první díl? Prequel? Jelikož se setkáme s teenagerským Ryanem, což pouka...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nicméně prosím berte na vědomí, že když říkám, že chci dokončit rozdělané práce, tak to myslím naprosto vážně. Hodně z vás mi psalo, že jsou zklamaní, že už nebude pokračování, vlastně tohle by se dalo i považovat snad za první díl, až bude sepsán, ale nebude to vůbec hned. Proto, pokud vyhledáváte moje romance, tak vám doporučím si u mě vyhledat příběh Utopená, který je možná maličko psychologičtější, ale doufám, že i tam najdete podobnou dávku vtipu a postavy si zamilujete. 

Tento příběh, tedy příběh Zachraň mě, mám  v hlavě už delší čas, ale jen v hlavě, a nehodlám ten nápad rozvíjet, dokud nebude ten pravý čas. Já vám jen mohu prozradit, že příběh Brandona a Izzy se bude motat kolem špinavých her, hazardu a krvavých peněz, a pokud jste si mysleli, že je Emma Emmersonová výbušná, tak počkejte, až se potkáte s Izabellou Garciovou. 

TÍMTO VÁS JEDNODUŠE ŽÁDÁM O TRPĚLIVOST. :) 

Přesvědč mě!Where stories live. Discover now