Capitolul 4

185 11 0
                                    

Harry. Asa ceva nu mi se putea intampla.

" Buna fetelor ce faceti ? " a întrebat el făcându ne la amândouă cu ochiul.

Lucy doar a chicotit , luându-l pe Louis de mana .

" Mm.. Ea e noua mea prietena , Eve " m a prezentat Lucy lui Harry . Daca ar fi știut ca din păcate deja il cunosc.

" Buna Eve, eu sunt Harry" a spus el , întinzându mi mana .

I am strâns o doar pentru a fi politicoasa , aruncându i priviri de gheata .

" Deci , haideti sa i prezentam campusul lui Eve " a spus Lucy , luându ma de brat,probabil simțind tensiunea dintre mine si Harry.

" Deci , dormitoarele celor care stau in campus sunt chiar in spatele facultatii , uite " a spus ea gesticuland spre niste case imense , aflate de o parte si de a alta a unei alei . Nici nu le observasem pana acum , probabil din cauza facultatii uriașe care parca le ascundea. Erau foarte frumoase , fiecare având cate o mini- grădina.

"Vezi tu " a continuat Lucy, " pe partea stânga sunt cele pentru fete iar pe partea dreapta cele pentru băieți . Acete locuri sunt foarte bine păzite noaptea , pentru a împiedica ..sti tu .. Orice fel de relații " a spus Lucy , rosind.

Probabil ca Louis i a observat , aplecandu se spre ea pentru a o sărută.

" Eu consider ca acest lucru este o prostie ." a început Harry " Ar trebui sa facă ce vor . Doar au 18 ani. Si, in plus sexul este o plăcere"

"Harry!" Aproape a strigat Lucy " Gata"

" Dar ce este Lucy ? Nu te mai ascunde . Deja toată lumea știe ca Louis ti a tras o deja . Nu ar trebui sa îți fie rusine" a spus el , rănjind

Nu pot sa cred ca a spus toate astea . Ce dobitoc . Imi venea sa ma duc pur si simplu la el si sa i dau o palma . Furia mea se accentua pe măsura ce obrajii lui Lucy deveneau din ce in ce mai roșii.

" Gata , frate , ce e cu tine " a spus Louis , departandu se de Lucy. " Nu te privește viața noastră personală " a spus el , calmul cu care ii vorbea uimindu ma . Chiar era un tip drăguț Louis . Era calm si blând , in ciuda infatisarii lui.

" Nu te enerva , făceam si eu o gluma " a spus Harry , îmbrăcindu l in joaca cu cotul pe Louis.

" Bine, dar te rog nu o mai face , ok ?"

" Bine" a spus el simplu întorcându se si plecând " Ne vedem mai târziu la cafenea , bine ? Am niste treaba de facut . A si mi a părut bine de cunoștință Eve ! Ne mai vedem " a spus el îndepărtându se .

" imi pare rău pentru comportamentul lui Harry . Pur si simplu asa este el . Nu gândește inainte sa vorbească . " mi a spus Louis , zambindu i binevoitor .

" Nici o problema " i am zâmbit înapoi.

" esti bine ? " a întrebat o el le Lucy, uitându se la ea de parca era cel mai important lucru din viața lui.

" Da , sunt bine " a răspuns ea , sărutându l ușor pe obraz. I am observat Rușinea cand m a privit in ochi dar am asigurat o ca nu mi pasa de ce zicea Harry . In plus , era viața lor personală . Nu ma privea pe mine . Ea mi a zâmbit recunoscătoare auzind cuvintele mele .

"Noi mergem la cafenea . Vrei sa vi si tu ? " m a întrebat Lucy.

" Vreau sa ajung putin acasa . Vin mai târziu "

" Ok , cum vrei ne vedem acolo bine ? " mi a spus Lucy imbratisandu ma .

" sigur " i am raspuns îmbrățisand o la rând ul meu

Psycho-killer(colaborare cu Marrie098)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum