Capitolul 5

232 15 1
                                    

A inceput sa ma sărute brutal,plin de dorinta. Mâinile sale imi frecau lenes coapsele,masandu-le si punând presiune asupra lor.Coboara cu săruturile pe gât, sugand ușor pielea apoi lingand locul inflamat. Simt mici fiori pe sira spinării si dintr-o data simt cum sunt cuprinsă de un val de plăcere. In timp ce el coboară cu săruturile spre burta trasează linii imaginare pe coapsele mele. Plăcerea se intensifica atunci cand revine asupra gurii mele,astupand-o cu săruturi mici si calde. Isi trece limba peste buzele mele,muscandu-ma ușor de buza inferioara. Se desprinde ușor din sărut si se uita la mine,rănjind. Isi trece mâinile rapid peste sutienul meu din dantela neagră,strangandu-ma puternic de sânul stâng. Ii simt mâinile strecurandu-se sub spatele meu in timp ce imi desface capasele sutienului. Revine cu sărutări moi asupra sânului meu stâng in timp ce pe celălalt il strânge cu putere,framantandu-l. Valul de plăcere se intensifica in timp ce coboară spre abdomenul meu, jucându-se ușor cu fermoarul blugilor mei. Ma instruieste sa ma ridic iar el imi trage blugii de pe coapse,acum rămânând doar in boxerii mei negri. Isi reîntoarce atenția asupra buzelor mele inflamate, repezindu-se spre ele,lingandu-le lenes cu limba sa calda. In tot acest timp nu il observ deschizandu-si nasturii de la camasa, fiind prea absorbită de buzele sale rozalii. Următoarele acțiuni se petrec repede,fara a realiza cum am ajuns amândoi dezbracati. el ma scruteaza cu privirea, privindu-mi cu dorința fiecare particica din corp.

- Esti asa de frumoasa,iubito! Imi sopteste,muscandu ma de lobul urechii. Imi simt obrajii inrosindu-se la fiecare cuvânt pe care mi-l arunca.

- Spune-mi Eve, esti virgina? Ma întreaba plimbându si buzele fine pe linia maxilarului. Fiorii de pe sira spinării mi se intensifica in timp ce simt ca obrajii imi iau foc.

-Mmm....nu! Bineînțeles ca nu!de ce as fi virgina?

-Doar te întrebam iubito, nu te enerva. Dupa aceste cuvinte ma tranteste pe pat in timp ce intra in mine puternic iar eu simt un junghi de durere. Era o durere îngrozitoare iar eu nu sunt sigura cat timp puteam rezista asa. Daca ii spun ca ma doare atunci isi va da seama ca l am mintit in legătura cu virginitatea mea si nu vreau asta. Se adâncește mai mult in mine in timp ce isi sprijină ușor capul de fruntea mea. Se uita in ochii mei iar eu simt iar rușinea acaparandu-ma si imi închid ochii, strângând de cearșaf, încercând sa-mi înăbus un geamat.

-Deschide-ti ochii! Vreau sa privești tot ceea ce-ti fac. Imi ordona.

Imi deschid ușor ochii pentru o secunda văzând in ceata. Eram amețița. Durerea persista in interiorul meu iar eu mi am lăsat gemetele sa iasă strângând si mai tare de cearșaf. Încep sa simt o senzație foarte ciudata in stomac in timp ce durerea este înlocuită cu plăcere. Plăcerea ma acapareaza si ma aduce la un punct culminant. El se opreste in timp ce corpul meu tremura din toate încheieturile. Acum mi s-a facut frig. Eram transpitata. Nici el nu arată mai bine, amândoi eram extenuati. Ma trage in brațele lui protectoare, apoi ma inveleste cu un cearsaf. Eram atât de obosita dupa asta încât nu stiu ce a urmat.

***

A doua zi m-am trezit singura. El nu era lângă mine si intr un fel ma bucur. Chiar nu aveam chef sa-i vad fata dupa cate s-au întâmplat aseară. El m a văzut asa cum nu m-a văzut nimeni altcineva. Sper ca dupa toate astea avea sa o lase in pace pe Lucy pentru ca nu am deloc încredere in el iar Harry ar fi in stare de orice. Ma ridic ușor din pat si ma duc la baie pentru a imi face un dus apoi ies si ma îndrept spre pat ca sa l aranjez. Observ pe cearșaf niste pete roșii de sânge si pentru o secunda ramân in ceata dar apoi realizez ce era cu ele. Va trebui sa il arunc. Imi iau așternutul si il bag in geanta mea apoi ma îndrept spre dulap si imi aleg o pereche de blugi strâmti si o camasa. Pe deasupra imi iau un palton negru. Decid sa nu ma mai machiez deloc pentru ca sincer nu am asa mare nevoie iar parul il las desfacut. Dupa mica mea rutina cobor in bucatarie si ma asez la masa in timp ce ma uit peste programul de astazi. Lauren este si ea aici,zambind binevoitoare in timp ce-si bea cafeaua.

-Buna dimineata,Eve!

-Neata.

-Te duci deja la cursuri?

-Azi incepem mai devreme.

-Oh,am priceput! Minunat! Cum ti se pare facultatea?

-E bine pana acum. Profesorii sunt destul de implicati,imi place.

-Ma bucur sa aud asta!

Imi arunc privirea asupra telefonului meu si vad ca am primit un mesaj de la Lucy. Se pare ca a ajuns. Imi iau geanta si o salut rapid pe Lauren apoi ies din casa indreptandu-ma spre masina.

Lucy era la volan tastand nervoasa pe telefonul sau. Cand imi realizeaza prezenta ma saluta si ma imbratiseaza dupa ce ma asez pe locul din dreapta.

-Hey...s-a intamplat ceva? O intreb tragand cu ochiul la ce tasta.

-Ah,nu. Era doar mama. Se pare ca in weekend va veni in vizita.

-Si ce este in neregulă cu asta?

-O sa vina cu tot cu surorile mele insuportabile si trebuie sa le suport doua zile.

-Nu e chiar asa de rau.

-Oh crede-ma tu nu le cunoști!

Am chicotit iar dupa a inceput sa rada si ea si a dat drumul la muzică.

-Sa nu ne stricam ziua cu asta! Apropo diseara ne vedem la cafenea. Vi si tu,nu?

-Aaaa da cred ca da.

-Ne vedem dupa ore si mergem împreună.

-Aamm...Harry vine si el?

-Nu stiu sigur. De ce?

-Aa nimic. Doar ca nu imi prea inspiră siguranță.

-Oh e in regula,crede-ma! Harry poate parea bădăran uneori dar e o persoana bună!

***
După ore m-am întâlnit cu Lucy si am plecat la cafenea. Am zambit satisfăcuta atunci cand am observat ca Harry nu era. M-am asezat langa Niall si langa Lucy si dupa am inceput sa vorbim cu totii. Grupul asta incepea sa-mi placa deja,chiar daca eram total diferiti. Toti vorbeau si radeau iar eu ma simteam super integrata. In plus m-am împrietenit cu toate fetele. Dupa ceva timp, il observ pe Harry si pe logodnica sa,Charlotte venind la masa noastra. Am inceput sa injur in gand si am încercat sa nu ma uit deloc catre Harry. Charlotte era îmbrăcată cu o rochie mulata extrem de scurtă. Parul sau blond era lasat desfacut si era machiata iar,in exces. Dar normal ca era mai frumoasa decat mine. Trebuia sa-mi dau seama ca Harry tot la ea se întoarce. In plus de ce ar alege o fata asa simplă ca mine când o are pe Charlotte?
Chiar daca nu l-am privit deloc pe psihopatul de Harry in tot acest timp stiam ca privirea sa era atintita asupra mea. Si chiar atunci cand credeam ca ma va lasa in pace si nu va spune nimic,a facut-o.
-Eve...esti cam tacuta in seara asta. Tu nu spui nimic? Ma intreaba ranjind la reactia mea de surprindere.
Imi ridic ptivirea asupra sa si apoi ii observ pe toti holbandu-se la mine.
-A...eu doar...
-Tu ce?
-Eu trebuie sa plec. Am niste treburi de rezolvat. Spun rapid in timp ce ma ridic de la masa.
-O fata asa frumoasa ca tine sa fie atat de stânjenită. Ce s-a intamplat?
Charlotte s-a uitat surprinsa spre Harry probabil pentru ca m-a facut frumoasa apoi si-a ațintit privirea asupra mea trimitandu-mi sageti de foc.
Am ramas blocata si nu am știut cum sa răspund la asta. Nu pot sa cred ca dupa tot ce s-a întâmplat imi face asta. Cum isi permite?
-Cum iti permiti sa-mi zici astea dupa toate cele intamplate?
-Poftim? Imi raspunde incercand sa para nepasator.
-Dupa cum te-ai comportat aseară... Tu..
Atunci cand am realizat ce am spus mi-am inchis brusc gura. Nu am mai asteptat o reactie si am plecat din local fara sa ma uit inapoi. Nici nu vreau sa-mi închipui ce au inteles ei din această fază.
***
Harry POV
-Harry ce vrea sa spuna fata aia? Ma întreabă Charlotte ridicand tonul.
-Habar nu am iubito...chiar nu stiu.
-O ba da! Ai fost cu ea aseara?
-Nu!In niciun caz! Ii spun prinzand-o puternic de mana pe sub masa.
-Nu pot sa cred ca mi-ai facut asta! Imi spune izbucnind in plans.
Blonda asta proastă mi-o face din nou.
-Nu aici,Charlotte! Ii spun ridicand-o de la masa si tragand-o dupa mine afara din local.
Odata ce am iesit din raza vizuala a prietenilor mei am inceput sa ma eliberez de toti acești nervi pe care i-am acumulat. Întâi Eve isi deschide gura apoi tarfa asta imi face show de fata cu toti.
O trag dupa mine pana la masina si o izbesc puternic de usa. Incepe sa planga si mai tare iar eu ii trag o palma, tragand-o de par.
-Charlotte, o singura data sa mai faci asta si jur ca te omor!

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Jan 14, 2015 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

Psycho-killer(colaborare cu Marrie098)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ