3. časť

426 20 6
                                    

Pootvorila som viac dvere a tým som ho pustila dnu. Obzrel si celú izbu, až zrakom zakotvil na mne. Nadvihol obočie a ja som si až teraz uvedomila, čo mám oblečené. Aspoň, že bola tma.

Uz viem kde mi zmizlo tričko,"

trápnejšie som sa už cítiť nemohla. Radšej som na to nič neodpovedala a ľahla si do postele. Rýchlo som sa zakryla, aby ďalej nepozeral na moje "pyžamo". Otočila som sa chrbtom k nemu. O chvíľu si ľahol aj on.

Zaspať som ale nemohla. Sadla som si na posteľ, že sa pôjdem napiť. Keď som sa pozrela na Patrika, spal. On je tak zlatý, keď spí. Navyše jeho tričko som mala stále ja. Počas spánku sa odkryl a ja som mala dokonalý výhľad na neho.

Neviem čím to bolo, či nedostatkom spánku, ale moja ruka smerovala  k jeho bruchu. Prstami som pomaly začala prechádzať po jeho svaloch.

Až ma zrazu  zastavila jeho ruka. Zadržala som výkrik.

Vravel som ti, že to bude naopak."

Vtedy sa on prevrátil nado mňa a začal ma bozkávať. Bozkával ma, zatiaľ, čo jeho ruky blúdili po celom mojom tele. Roztápala som sa pod ním.

...

Ráno som sa zobudila na bolesť v podbrušku. Myslela som si, že som dostala menštruáciu. Keď som sa ale pozrela vedľa došlo mi, čo sa stalo. 

Bože ako som to mohla urobiť?

Toho chalana budem stretávať každý deň v škole, ešte k tomu je v mojej triede. Včera pri hre sme sa dozvedeli, že je tu nový a od budúceho týždňa nastupuje ku nám na školu.

Kým Patrik spal, obliekla som si nohavice a utekala ešte raz hľadať moje tričko.

Ani som nemusela opustiť izbu a našla som ho. Tak Patrik ho mal celý čas so sebou, aby som si ho nemohla obliecť. Tak toto mu neodpustím.

Presunula som sa do kuchyne, nájsť niečo na jedenie. Našla som iba mussli a mlieko, tak som si to naložila do misky, a išla si sadnúť na gauč. Popri tom som si zapla televízor, ostatný ešte spali. Zapozerala som sa do filmu tak, že som si ani nevšimla, že niekto vošiel. Až keď prisal pery na môj krk, som vyľakane vyskočila.

Patrik sa od smiechu prehýbal v páse. Ja som naňho iba naštvane pozrela. Išla som po utierky, pretože samozrejme, že pri tom ako som sa zľakla, som rozliala mlieko.

Keď som prišla, on sa už napchával mojimi mussli. Hnusný.

Zatiaľ čo som ja utierala mlieko. Zobudili sa aj ostatný a tak sa začalo upratovanie.

...

Keď som prišla domov , bol doma len brat. Našťastie.

Ale tešila som sa predčasne:

Ahoj, vidím, že bolo veselo. Radšej sa nejdem pýtať, čo si robila."

A začal sa smiať.

Nechápala som, tak som to odignorovala a išla do svojej izby. Tam som však pochopila. Rovno oproti dverám mám veľké zrkadlo. Z tade na mňa svietil obrovský cucflek.

To snáď nie. Takto som išla cez celé mesto a videli ma všetci na oslave. To je horšie ako keď som chodila bez trička. Asi sa pod zem prepadnem.

...
Tak a je tu ďalšia časť. A začína sa nám to nejako zamotávať. Odpustite mi, že som preskočila posteľnú časť, ale chcela som, aby tento príbeh mohli čítať aj mladší.
A konečne mi začali naskakovať reads , takže teraz som nesmierne premotivovaná.
😇😇😇

Želanie ✔️Where stories live. Discover now