On beş

1K 81 29
                                    

uhuuu yb geldi. Vote istiyorum. İyi okumalar.

Mert'in anlatımıyla.

Akşam yatarken onun yanına yatmıştım. Onun. Gülpembe'nin. Herkes uyumuştu fakat benim gözüme bir gram uyku girmemişti çünkü yanımda o yatıyordu.

Parfümü o kadar güzeldi ki bu yüzden uyumak yerine bu anın tadını çıkartmak istiyordum. Ona mesaj atıyordum. Sanırım oda beni seviyordu fakat yüzümü gördüğünde ne yapıcaktı?

Ben bunları düşünürken yanımdaki minik beden kıpırdanmaya başladı. Sanırım kabus görüyordu. Korkmuştu. Diğer yanımda Kerem vardı. Horluyordu mal.

Gülpembe hâlâ kabus görüyordu dayanamayıp kollarını ona doladım ve bir şey oldu sanırım kabus görmüyordu şimdi güzel bir uykuya daldı.

Çok güzel uyuyordu. Büyük bir cesaretle saçlarını okşadım çok güzel kokuyordu.  Gözlerini açtığını fark ettim uyuyor takliti yapıp kolarımı üstünden çekicektim ki o da bana sarıldı. Oda da bağırmak istiyordum "Bana sarıldı!"diye. Parfümünün kokusu uykumu getiryordu. O kadar yakınımdaydı ki dudakları boynuma değiyordu. Onun kokusuyla uykuya daldım.

Sabah uyandığımda Gülpembe hâlâ uyuyordu. İstemeyerek kollarımı üstünden çektim ve kalktım. Sanırım en kısa zamanda .... ne olduğunu öğrenecekti.

AYAYAYAAYAYYAYAYAYAYA yazar delirdi vote atın vote vote votee. Sonraki bölümde görüşürüz.

Yanlış Numara/TextingOù les histoires vivent. Découvrez maintenant