Beyza Alkoç 🌲Karantina

251 22 8
                                    

Yıldızları görebilmek için duvarları arasında yaşadığımız evlerimizden vazgeçtik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yıldızları görebilmek için duvarları arasında yaşadığımız evlerimizden vazgeçtik.*

E.O.A sakinleri Mahşerin dört atlısının hikayesiyle karşınızdayım.Duyanlar olabilir, duymayanlar olabilir, ismi içerisinde bulunduğumuz duruma epeyce uyuyor öyle değil mi? Son dönemin popüler kitabının 1.perdesini de okumuş bulunuyorum.-Sanırım seri 5 kitaptan oluşuyor tam emin değilim.-

Kısaca konusuna değinecek olursam; Zeynep yeni bir okula başlıyor ve okulun ilk günü salgın bir hastalık nedeniyle okul 'karantinaya' alınıyor.Uğursuzluğun kendisinden yayıldığına emin olan esas kızımız tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de genç bir kızın cesediyle burun buruna geliyor.Ve cinayetle birlikte yolu okul müdürünün oğlu Onur ve onun çocukluk arkadaşları Burak ve Mert ile kesişiyor.Zeynep kendi değimiyle mahşerin üç atlısına dördüncü olurken olaylar bambaşka bir boyutta ilerliyor.Zeynep ve Onur arasında ufak bir kıvılcım dans ederken herkesin aklında tek bir soru: Katil kim?

Beyza Alkoç, bana göre kalemi sağlam genç bir yazar. Wattpad yazarlarının yerden yere vurulduğu şu günlerde iyi kalemlerin hala var olduğunu gösteriyor.Kurgu başlangıçta klişe gibi gelebilir; ancak kullanılan kelimeler, yapılan betimlemeler ve olay örgüsü kitabı sürükleyici kılıyor.

Şahsen lisede geçen kurgulardan fazla hoşlanmasam da severek okudum diyebilirim.Yazarın okumayı da yazmak kadar sevdiğini o satırlarda sezdim ben.Ve netice de ortada bir emek var.Kitabın sonuna geldiğimde, ilginç dedim devamında ne anlatabilir ki? Yani bana göre eksik parça tamamlanmıştı ve taşlar yerine oturmuştu.Tek bir kitapla kalamaz mıydı dedim kendi kendime ama sonra bir baktım yazar farklı işaretler veriyor.Ha dedim macera kaldığı yerden devam ediyor.Kısacık yorumumdan sonra- umarım sıkmamışımdır- İlave etmek istediğin yorumların varsa beklerim.Okuduğumuz kitaplar hakkında sohbet etmemiz hoşuma gider doğrusu.Her daim kitap kokusuyla kalın sevgilerle...

"Sadece bedenlerimizi değil, ruhlarımızı da karantinaya aldılar. Ne bu karantinadan çıkabiliyoruz, ne de birbirimizden ayrılabiliyoruz. Bundan sonraki tek savaşımız bu karantinadan kurtulmak. Kurtulduğumuzda da birlikte olacağız, ama özgür...Savaş bitti, ve biz sağ kaldık.Savaş bitti, ve biz hâlâ ayaktayız."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ebe'den Okumalık Atıştırmalıklar 🍕Where stories live. Discover now