Muhtelif Hisler

285 63 34
                                    

6 Eylül 1989
Cumartesi

Küçüğüm,

Seni bir başına bırakma vaziyeti naçiz mevcudiyetimi göğsünde taşıdığın acıdan daha büyük bir acıyla tüm benliğime bahşediyor.

Fakat biliyorsun, elzem hadiseler olmasa seni bırakmak gibi bir kabahat işlemekten kilometrelerce  uzağa kaçardım.

O narin teninde soluklanamadığım  her gece bu kentte biraz daha öksüzleşiyorum. Ağaçlar dallarını kaburgalarıma sokup bilfiil atmaktan bitap düşmüş kalbimi deliyor, yaprakları mideme doluyor ve ben özlem kusuyorum. Gözlerim geçtiğim her kapı dibinde gayriihtiyari sanki görmeye muvaffak olabilecekmiş gibi seni arıyor. Beyhude bir çaba içindeyim.

Keza ben her zaman olduğum zatım. Şahsına münhasır, başına buyruk, hoyrat lakin sen yatıyorsun içimde. Benimle, benim olduğun sürece umudum var. Senin de olsun.

Yüreğimin baharı, gece gözlüm, kardelenim benim, yakında döneceğim. Bizi boyunduruğu altına alan tüm bu melun hisler topuklayarak kaçacak. Yalnızca ikimiz kalacağız, sen ve ben. Biraz daha metanetli olman, dayanman icap ediyor. İkinci inkilaba az kaldı.

Güze giriyoruz, sana armağan ettiğim atkıyı çıkarma ve sıkı giyin olur mu? Söyleyecek o kadar fazla muhtelif husus dönüyor ki zihnimde bir araya getirip şu kağıda dökmek meşakkatli bir hamaliyeye dönüyor benim için. Bu sebeple sükunete sığınıyorum. Mazur gör cennet kokulum.

Esenlikle kal



Sevgilerimle
Kim Taehyung

Bahar Gözlüme Güz Mektupları // TaeggukHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin