Sana Meftunum

181 51 20
                                    

23 Eylül 1989
Salı

Can Parçam,

Seni acı hislerin refakatinden kurtarmak uğruna söyleyeceğim her söz yüreğinden kopup gelenler, bende bıraktığın... Bir tek kendi zimmetimde bulunan boyun bağımı mektubum ile yolluyorum.

Anımsar mısın, bana Tanrı'nın bize bahşettiği kokuyu tözüne inilebilecek raddede ancak ve ancak boyun ile köprücük kemiğinin arasındaki o çukurdan alınabildiğini söylemiştin? Günlerdir bu bez parçasını tam olarak oraya bağlıyorum.

Ciğerlerin çiçek açsın benim nazenin çiçeğim çünkü hasret toz toprak olarak her daim yanı başında olacak. Belki ufacık bir şilteye değil de varlığıma tutunabilirsen bir fasılı andıran eski yaşamımıza, evimize geri dönebiliriz.

Bir gün mutlaka birbirimize döneceğiz. O zamana değin nevi kişiliğini biraz olsun incitme, keza hanende olduğun geceler hayatımın en mesud geceleriydi.

Beni özlediğin vakit şarkı söyle, tıpkı o ziya ile parlayan mesud gecelerde olduğu gibi. Seni duyacağım, işitme uzvumla olmasa da yüreğim sana hiçbir zaman sağır kesilmedi, bu defa da kayıtsız kalamayacak.

Ben iyiyim. Güzel şeyler yiyip içiyorum. Yanımda olsan nefesini içmek uğruna ekmeği tuza banıp da yerdim lakin tuzu yaralı yüreğime basıyorum da ağzıma bir parça uğramıyor.

Hayatımın sensiz tadsız olduğunu kavrayalı uzunca bir vakit oluyor.

Sana meftunum.

En çok sana sevgilerimle
Kim Taehyung

(Finale son 3)

Bahar Gözlüme Güz Mektupları // TaeggukWhere stories live. Discover now