Vazgeçerken Beklemek

132 42 29
                                    

1 Ekim 1990
Pazar

Hasretinden Mevsim Eksilttiğim,

Bu ışıksız, insanlarla çevrili sessizlik sensizlikten daha hazinmiş. Aylardır senden tek bir mektup dahi posta kutuma uğramadı.

Sana söylemiştim sonu varlığına açılacak her bekleyiş bir parça daha manidar, biraz daha kutsal gözlerimde lakin artık umudum paltosunu portmantodan alıp gitmek için uzaklaşıyorken ellerim buna tezat olacak şekilde yazmaya gitmez oluyor.

Ancak başka bir çıkış yolu da bulamıyorum. Dört yanım duvarlarla çevrili, sensiz bir esarete mahkum kalmış durumdayım. Tek avuntum ince uzun parmaklarından dökülen birkaç dizeyken şimdi onları da benden esirgiyorsun.

Yine de seni hükümlü kılamıyorum. Bu ipi boynuma ben geçirdim, altıpatları şakaklarıma yine ben dayadım ve senin uçurumundan atlamayı seçen de bendim. Sana sevdalanmayı ben istedim.

Seve seve öldüm artık doğabileceğim ellerin yamacımda değilken bile.

Bilmeliydim: her aşkın biraz eksik, her kalbin biraz kırık olduğunu.

Benimki paramparça.

Bile isteye gözlerini bana kapatmıyorsun değil mi?

Ancak bunu aksi daha büyük bir ızdırabın kollarını boğazıma doluyor. Nefes aldığını, iyi olduğunu bilmeye varlığını hissetmekten daha çok ihtiyacım var.

Canını canıma kattığım lütfen, aramızdakiler bittiyse dahi bunu bana bildir ki içimdeki sarçınlardan birinde biriken bir damla umudu da kurutayım. Hayalhanemde oynayan korkunç senaryolar uykularımı kovalar oldu, canımın iyi olduğunu söyle, en azından tek avuntum bu olur.

Mürekkep sayfaya biraz dağıldı, yüreğimin yağmurları dinmek bilmiyorken ıslanmasına mani olamadım, umarım okurken o her baktığımda kendimi büyülü bir dünyada bir başka evrenin herhangi bir gezegeninde özgürce koşuyormuşçasına özgür hissettiğim gözlerin yorulmaz.

Hala Sevgilerimle
Jeon Jungkook

Son 1

Bahar Gözlüme Güz Mektupları // TaeggukWhere stories live. Discover now