28

4.2K 175 25
                                    

Summer

O čtyři dny později

Dnes se koná soud o to, kdo bude mít děti ve své péči. Justin už tam je a netrpělivě sedím doma a čekám až přijde domů a řekne jak to dopadlo. Justin chtěl, abych tam šla s ním a držela mu palce, ale vím, že by Elizabeth vyváděla a udělala by tam zase scénu. Takže jsem radši nešla a držím mu palce tady doma. Byla bych fakt ráda kdyby tu děti bydlely. Mám je moc ráda a oni mě taky. A Justin by byl fakt šťastný. Protože když je dlouho nevidí tak je na něm poznat, že nemá náladu. Má je fakt rád a to se o Elizabeth říct nedá.

,,Tak co Oscarku? Myslíš, že tu budou s námi bydlet děti?" Začala jsem ho hladit po hlavě a on se překulil na záda a tak jsem ho začala hladit po bříšku. Justin fakt chce, abych se k němu přestěhovala a asi to udělám. Prostě si sem dám všechny svoje věci. Ale ten byt nebudu prodávat. Jak jsem už několikrát říkala tak projistotu si ho nechám kdyby se něco mezi námi pokazilo, abych se pak měla kam vrátit.

K obědu jsem udělala steak s fazolkami a rovnou si to dala, protože jsem měla hlad. 

A nějak v jednu v odpoledne se ozval zvonek od dveří. Ztišila jsem si televizi a šla jsem ke dveřím.

Otevřela jsem a viděla Justina. Nějak jsem teď neřešila proč zvoní, musela jsem se ho zeptat, jak to dopadlo.

,,Tak co?" Vyhrkla jsem. ,, Zítra budeme k nám stěhovat děti" řekl a já vypískla a skočila na něj. ,,Panebože ano! Já jsem to věděla! Jsem za tebe neskutečně šťastná!" Vyhrkla jsem. ,,Já tomu nemůžu uvěřit. Jsem tak šťastnej. Mám je v péči a nemusím se bát toho, že je nebudu skoro vůbec vídat" vydechl a já se po chvilce postavila.

,,Musíš mi všechno říct, jak jste to tam řešili. A co na to Elizabeth?" Zatáhla jsem ho dovnitř, dovedla ho do kuchyně. ,,No soudci jsem říkal fakt všechno, co Elizabeth dělá a jak na děti kašle. Ona říkala sračky o tom, že já taky na ně nemám čas a občas si tam i vymýšlela. Bylo to hrozný. Ale nakonec naštěstí soudce uvěřil mě a mám je v péči já" ,,A jak často je ona bude vídat?" ,,Za dva týdny je může mít dva dny v kuse a nebo třikrát za dva týdny ale ne přes noc. Takže to ona si bude vybírat. Ale kdyby se začala chovat normálněji tak se můžeme domluvit i jinak, ale myslím si, že ona se už určitě nezmění" ,,To asi ne" řekla jsem a dala mu jídlo na talíř.

,,Mňam, na steak mám zrovna chuť. Jsi tak skvělá" usmál se a dal mi pusu a pak si sedl ke stolu.

,,Jak to že si zvonil? Nemáš klíče?" Zeptala jsem se. ,,Vypadly mi z kapsy u soudu. Psala mi Elizabeth, že je našla a dá mi je zítra až budu stěhovat" ,,Nezdá se ti to od ní nějaký milý? Že ti jen tak v klidu napíše, že ti je zítra dá?" ,,Taky jsem se divil, protože ta zpráva byla fakt klidná. A pak tam hodila ještě usměvavýho smajlíka. Takže nevím. Ale nebudu to řešit. Už se s ní nebudu tak často scházet a za to jsem fakt rád"

,,Jenom doufám, že se tady za chvíli z těch dětí nezblázníš, protože mají fakt hodně energie. Ale chůva sem bude chodit jako vždy a od zítra tu bude i Amanda. Tý jsem zařídil takový menší domeček asi kilometr odsud. Umí i řídit a má svoje auto takže sem bude jezdit když teda nebude chtít jít ten kilometr pěšky" zasmál se. ,,Dobře, ale Amanda tu nemusí být pořád jako jste to měli u vás. Já bych taky chtěla občas něco uvařit a uklidit tady taky dokážu" ,,Je to na tobě zlato. Ty se budeš domlouvat s Amandou ano?" Usmál se a já přikývla.

,,Bylo to výborný, děkuji" řekl a odnesl talíř do myčky. Pak přišel ke mě, chytil mě za ruku a postavil mě.

,,Co děláš?" Zasmála jsem se když si mě vzal do náruče. ,,No jelikož od zítra už tu budou děti bydlet tak nebudeme mít zase tolik času dělat prasečinky. Takže si tenhle den musíme užít hodně sexu" řekl s úsměvem a já se zasmála. ,,To je pravda" mrkla jsem na něj a políbila ho.

Because, I love her✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat