Nový příběh

3.6K 84 19
                                    

Ahooooj❤️❤️

Jdu vám sem popsat můj nový příběh, který budu vydávat až dokončím tenhle. A to znamená, že to bude opravdu za chvilku, protože u tohohle příběhu budou už asi jenom dvě kapitoly.

Takže příběh bude s tím neskvělejším párem a to je Jailey 😍❤️😂😂

Příběh bude o tom, že Hailey bude mít miminko a bude v těžké situaci. Nebude mít skoro žádné peníze a hrozí jí, že ztratí byt a tak se svým malým miminkem může skončit někde pod mostem. No a tak se rozhodne, že si bude chvíli  vydělávat svým tělem. Takže bude brát peníze za sex. A potkají se s Justinem. Justin bude hrozně namachrovanej frajer. Bude arogantní a chvíli docela i zlej. Jeho rodiče jsou neskutečně bohatí a tím pádem i on a proto bude hrozně namyšlený.

No a to je vlastně všechno, co chci prozradit. Snad se to někomu aspoň trošku zalíbilo.

Je fakt těžké vymyslet něco, co tady na wattpadu moc není a není to už ohrané. Tohle tady asi už někdy bylo, ale já se to budu snažit psát fakt originálně. Takže se nebojte.

Jo a jinak hodně lidí mi píše, proč už to bude poslední příběh. No takže já budu v příštím školním roce maturovat a už teď vím, že nebudu mít moc čas a asi ani náladu něco psát. A pak když nepůjdu na vysokou tak pak půjdu do práce a to taky nebudu mít čas. Ale samozřejmě se může stát, že to nebude poslední příběh. Třeba ještě něco vydám, ale nebudou části tak často. Fakt nevím ano? Ale někdy se musí stát, že skončím😂 přece tu nebudu psát příběhy až do 30😂

A taky minulá část neměla moc dobrou aktivitu a myslím si, že je to tím, že už je to asi nudné. Takže právě proto budu tenhle příběh ukončovat.

Mooc vás miluju a budu ráda za vaše komenty jestli mám nový příběh zveřejnit a nebo se na to vykašlat😂❤️❤️❤️❤️

Because, I love her✔️Where stories live. Discover now