Oliver Wood X Reader

3.2K 91 12
                                    

Remélem, hogy tetszeni fog Lara_Kozma😊❤️

T/N=Te neved

Mióta az eszem tudom Marcus Flint a testvérem, azaz féltestvérem és ez senki előtt nem titok. Ezért sokan is hiszik azt, hogy Marcus jóvoltából kerültem be, a Mardekár kviddics csapatába. Pedig Marcus sose akarta, hogy bekerüljek, a csapatba. Félreértés ne essék nem azért nem akarta, mert nem örülne annyira neki, ha folyton ott lennénk vele, hanem azért, mert tudja, hogy a kviddics milyen veszélyekkel jár. Akkor gondolom elgondolkoztatok, hogy hogy kerülök én a csapatba. A válasz egyszerű Piton és McGalagony professzor, az egyik repüléstan órán helyettesítettek és akkor fedezték fel, a  tehetségem. Ezek után szinte, csak pislogtam egyet és máris, a csapatban találtam magam.
Viszont most minden teher, a vállamra borult, hisz bátyám a legutóbbi kviddics meccsen súlyosan lesérült és nem hagyhatja el, a kórházi ágyat egy darabig és mivel nincs másik csapat kapitány, így egy ideje edzés se volt. Épp ezért gondoltam úgy, hogy egy ideig átveszem az irányítást. Persze, csak bátyám és Piton engedélyével.

Time Skip

Épp a kviddics pályán várom a kviddics csapat tagjait. Néhány nappal ezelőtt lefoglaltam, a pályát és le beszéltem a tagokkal is, az edzést. Épphogy csak kiértem, a pályára és megpillantottam, a csapat tagjait.

-Úgy látszik már hiányzott nekik, az edzés.-gondoltam magamban.-Bár tény, hogy nagyon lelkesek voltak, amikor elmondtam nekik.-emlékeztem vissza.

Egy rövid bemelegítés után, mindeki felszállt, a seprűre és elkezdtük, a komolyabb gyakorlást. Nagyon meg voltam elégedve, a csapattal. Már pont fejeztük volna be az edzést, mikor megpillantottam, a Griffendél kviddics csapatát. Hát igen csak egy rövid időre foglaltam le, a pályát, de ez pont elég idő volt.

-Csapat leszállunk.-mondtam és mindeki leszállt, a földre.
-Nos megvagyok veletek elégedve. Annak ellenére, hogy már egy ideje nem volt edzésünk ti úgy játszottak, mint a profik. Ugyan így, a meccsen is. Mostmár mehetek.-mondtam és mikor meghalottam, hogy tapsolnak, csak akkor vettem észre, hogy a Griffendél csapata már ide ért.

-T/N jössz?-kérdezte a barátnőm, aki szintén a csapat tagja.
-Egy perc. Elmegyek, a cuccomért és utána megyek utánad.-mondtam neki mosolyogva, majd megindultam, a cuccaimért.
-Szép beszéd volt.-mondta, egy hang és mikor megfordultam Oliver Wood-al, a Griffendél csapat kapitányával találtam szemben magam.-Köszi, hogy nem egész napra foglaltad le, pályát. Nem is tudom, hogy mit kezdtem volna, ha nem lett volna még szabad nap.
-Nincs mit.-pirultam, egy kicsit el.
-Wood akkor már edzés nem is lesz.-üvöltöték oda az ikrek viccelődve.
-Valakik már nagyon várnak rád.-viccelődtem, mire sóhajtott egyet.-Nos nekem mennem kell, még meg kell látogatnom, a bátyám.-mondtam és elindultam, a barátnőm után. Wood pedig vissza ment, a csapatához.

Time skip

Itt állunk, a meccsnél és nagyon izgulunk mindannyian. Hisz mégis csak most jött vissza Flint és nem volt olyan edzésünk, amin a stratégiát beszéltük volna meg. Kicsit féltem, hogy mi lesz, ha utolsók leszünk és én leszek hibáztatva. Viszont elhesegettem ezeket, a gondolatokat és fel szálltam, a seprűre.

Végül másodikak lettünk, aminek nagyon örültünk, még Piton is. Ami nagy szó. A meccs után volt, egy bál szerűség.

-Szabad egy táncra?-jött oda Oliver és nyújtotta felém, a kezét.
-Szabad.-mosolyogtam rá és elfogadtam, a kezét.

Oliver a tánc parkettre vezetett, ahol elkezdtünk táncolni.

-Van rajtam valami?-kérdeztem, mikor észre vettem, hogy le se veszi rólam a szemét egy ideje.
-Nem csak..a..annyira... gyönyörű vagy.-mondta Oliver és az ajkaimra tapadt.

Harry Potter OneshotsWhere stories live. Discover now