Göthe Scalmander X Reader

1.4K 63 7
                                    

Panka-562 kérésére. Remélem tetszeni fog. 😊💕
T/N=Te neved
V/N=Vezeték neved

-Wáoo Göthe ez egyszerűen bámulatos és te mind összegyűjtöd, ezeket az állatokat és gondozod, etetted minden nap őket.-néztem végig.-Köszönöm, hogy ezt megmutatad nekem.-öleltem meg.
-Megérdemled.-ölelt vissza.-Rossz barát voltam mostanában. Szeretnék bocsánatot kérni, amiért ilyen sok időre magadra hagytalak és semmit nem tudtál rólam. Ráadásul nálad jobban, csak én szeretem ezeket a lényeket. Viszont most minden szegletet megmutatom neked, ennek a helynek.-nyújtotta felém, a kezét.
-Mertem remélni.-fogadtam el, a kezét.

Ahogy mondta Göthe tényleg megmutta az összes kis szegletét, ennek a helynek. Nagyon ritka az, az ember aki foglalkozik szegény lényekkel. Viszont ha valaki, erre képes, az Göthe Scalmander.

-Nagyon bátor vagy Göthe.
-Köszönöm és a segítséged is, hisz ha te nem támogatnál minden egyes nap, már lehet rég feladtam volna, a reményt.-döntötte homlokát, az enyémnek.-Ohh majdnem elfelejtettem.-kezdett el, egy bokornál keresgélni.-Tessék, ezt neked ültettem, ez a virág sose hervad el és ha ebbe, a részébe vizet öntesz, akkor látni fogod, hogy hol vagyok és éppen mit csinálok. Látod.-mutatta meg.
-Göthe imádom, ráadásul pont ez a kedvenc színem.-csókoltam meg, ekkor megéreztem, hogy valami csikizi a kezem.-Ohh helló kispajtás, rád még emlékszem.

Vissza emlékezés

Épp egy tavaszi délután sétáltam haza a munkából, mikor megértettem, hogy valami csikizi, a nyakam. Egy bot féleség volt az. Nagyon aranyos volt, egy régi jó barátom jutott róla eszembe Göthe Scalmander.

-Elnézést hölgyem, ezért a kellemetlenségért.-szakított ki, a gondolat menetemből, egy férfi, valószínűleg ő a gazdája.
-Ugyan semmi baj. Nagyon aranyos. Nem találkoztunk már valahol?-kérdeztem.-Nagyon ismerős vagy nekem.
-Nem tudom. Göthe vagyok. Göthe Scalmander.
-Göthe, én vagyok az T/N V/N.
-Ezt el se hiszem, mekkora véletlen.

Vissza emlékezés vége

-A sors már, akkor egymásnak szánt minket.-mosolyodott el Göthe.
-És milyen igaz. Szeretlek.
-Én is.-mondta és megcsókolt.

Harry Potter OneshotsWhere stories live. Discover now