Harry Potter X Reader

2.6K 116 15
                                    

T/N=Te neved
@LucaLudanyi kerésére. Remélem tetszeni fog ❤️❤️❤️

Sose voltam profi a sötét varázslatok kivédésében és ezen a tényen, az se segített, mikor Umbridge megjelent. Amikor McGalagony professzor meglátta, hogy mennyit rontottam, közölte velem, hogyha ez így megy tovább és nem javítok, akkor nem folytathatom tovább, a kviddicst. Így hát elindultam a könyvtárba. A könyvtár szokásosan Hermione és Ron vitáitól volt hangos. Harry csak némán állt mellettük, neki dőlve, az egyik polcnak.

-Szia T/N.-köszönt Harry,mikor észrevett.
-Szia.-köszönt Ron és Hermione egyszerre.
-Sziasztok.-mentem oda.
-Hogy-hogy itt?-kérdezte Harry.
-Miért nem jöhetek könyvtárba?-húztam fel, a szemöldököm.
-De, csak fura itt látni. Általában csak akkor vagy itt, amikor vizsga van vagy valami nagy doga. Mármint nem sértésből, csak..-mondta, mire belőlem kitört, egy kis kuncogás.
-Nem vettem annak.-mosolyogtam el.-Egyébként-vettem fel komoly arckifejezést-McGalagony professzor, azt mondta hogyha nem javítok sötét varázslatok kivédéséből, akkor nem kviddicsezhetek.
-Uhh ez szívás.-mondta Ron.
-Hát az. Nekem mennem kell még tanulni.-mutattam, az ajtó irányába.
-Várj Harry nagyon jó sötét varázslatok kivédéséből és biztos vagyok benne, hogy segítene neked.-mosolyodott el Hermione.
-Tényleg? Segítenél nekem?-néztem Harryre boci szemekkel.
-Persze.10 perc múlva találkozunk, a Griffendél klubhelyiségében.Megfelel?-kérdezte.
-Meg és köszönöm előre. Sziasztok.-indultam el, a klubbhelyiségbe.

Time Skip

-Szóval ennyi. Érted?-kérdezte Harry.
-Persze, de megtudnád mutatni újra.-vakartam zavartan meg, a tarkom.
-Gyere.-nyújtotta felém, a kezét.-Könnyebb lesz, ha rajtad mutatom inkább meg.-mondta, mikor észrevette kérdő tekintettem.-Szóval a pálcát inkább tartsd így.-mozgatta meg kicsit a kezem.-Az se jó, hogy ilyen feszült vagy próbálj meg el lazulni.-mondta.-Érted?-nézet a szemembe, azokkal, a gyönyörű szemekkel.
-I.. Igen.-nyeltem, egy nagyot.-Kissé meleg lett itt. Te nem érz..-kezdtem bele, viszont a mondatot nem tudtam, már befejezni, hisz Harry, az ajkaimra tapadt. Szinte azonnal vissza csókoltam.
-Mostmár én is érzem.-villantott meg, egy pimasz mosolyt.

Harry Potter OneshotsWhere stories live. Discover now