21 şubat

690 85 23
                                    

Bugün liseden birkaç arkadaşımı aradım. Onlara Kochou Shinobu adında birilerini tanıyıp tanımadıklarını sordum. Belki benimle aynı lisede okumuştu ya da okuyordur.
Benden küçük gibi gözüküyordu. Bu yüzden tanıdığım alt sınıflarımdan Tanjirou'ya sormaya karar verdim. Lisedeyken bir dönem ona ve birkaç arkadaşına özel ders vermiştim.

Her zamanki gibi telefonu ilk çalışta açtı. Selamlaşma fastından sonra direkt konuya girmiştim.

"Baksana Tanjirou, Shinobu Kochou adında bir üst sınıf tanıyor musun?" o birkaç saniye sessiz kalırken arkadan Zenitsu'nun sesini duymuştum.

"Shinobu-san hakkında mı konuşuyorsunuz yoksa?!"

Tanjirou ona onu tanıyıp tanımadığını sorduğunda Zenitsu onun kalın kafalı olduğunu tüm okuldaki en güzel kızlardan biri olduğundan falan bahsetmişti.

Bir süre konuştuklarında hoparlörun pek yakınında olmadıklarından pek bir şey anlamamıştım. Birkaç dakika sonra Tanjirou konuşmaya başladı.

"Kusura bakmayın Giyuu-san. Zenitsu onun son sınıf olduğunu söyledi. Shinobu-san'ı yakından tanımıyorum ama isterserseniz söyleyin ben Shinobu-san'a iletirim."

En azından şimdi nerede olduğunu biliyordum. Gerek olmadığını söyleyip telefonu kapattım.

Peki onunla nasıl konuşacaktım?

_

" Kim rüyasında gördüğü bir yabancıya inanır ki? "

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

" Kim rüyasında gördüğü bir yabancıya inanır ki? "

🦋

𝑡ℎ𝑒 𝑏𝑢𝑡𝑡𝑒𝑟𝑓𝑙𝑦 𝑙𝑎𝑑𝑦 ↬ giyushino ✓Where stories live. Discover now